Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boyle bir adam topçuları nasıl ikna edebilir ki zaten emekli olmuş ama geçenemedigi için ek is yapan dayılara benziyor topçular şöför falan sanıyo dahi olabilir
1000019642.webp

En büyük sorunlardan biri işleri gizli yapmamaları iyi düşünüyorum belki başak isimleri gizlemek için zaten medyaya düşen isimleri kullanıyorlardır lakin Oğuz Aydın ve Doue işinin bu geçtiğimiz hafta artık tamamlanması gerekiyordu. Doue olmuyorsa alternatifi bitmeliydi. Bunlar zaten acemice işler yaptıklarını gösteriyorlar. Bazen eğri gemi doğru sefer olur ilk dönemde başımıza gelmişti Grillish geliyordu son anda yattı sonra Torreira gelmişti mesela. Umarım bir şekilde gelen isimler doğru isimler olur.

Abdurrahim albayrağın Alan adlı oyuncu için Çine gitmesine benziyor. Bi tantanayla gitmişti sonra alamadık deyip dönmüştü

En büyük sorunlardan biri işleri gizli yapmamaları iyi düşünüyorum belki başak isimleri gizlemek için zaten medyaya düşen isimleri kullanıyorlardır lakin Oğuz Aydın ve Doue işinin bu geçtiğimiz hafta artık tamamlanması gerekiyordu. Doue olmuyorsa alternatifi bitmeliydi. Bunlar zaten acemice işler yaptıklarını gösteriyorlar. Bazen eğri gemi doğru sefer olur ilk dönemde başımıza gelmişti Grillish geliyordu son anda yattı sonra Torreira gelmişti mesela. Umarım bir şekilde gelen isimler doğru isimler olur.
Rtaş her durumda en iyisini düşünmene gıpta ediyorum cidden baya dümdüz Beceriksizler ne isim verip arkadan çalısması yav ;D

Bir seferde neden sezon bitimine bu işle bitmiyor onu anlam veremiyorum .Bir sezonda sezon bittiğinde ihtiyacımız olan bölgeleri 2-8-10 lig bittikten 1-2 hafta sonra açıklayalım.Bir kere değişiklik olsun yaaa.

Playboy cenk naber Avusturya da Beach Club bulamayinca kahve içmeye mi karar verdin beceriksiz herif

Abi senin hic mi fikrin yoktu da, basip Manchester'a gittin. Adamin senden 8-10 istedigini oraya gidince mi anladin. Bunlar iki eliyle bi s.. dogrultamaz. Keske BB den cikip, ardindan postalayabilsek sunlari ya.

Kerem veya barış satilmadigi sürece Oguz’u almak mantıksız

Ben keremin gidecegini de düşünmüyorum btw Barisin momentumu çok daha yüksek. Ha barışa olan ilgi kulüpleri Kereme de yönlendirebilir bu arada ama şu an Oguz’u almak gerçekten mantıklı değil

Rtaş her durumda en iyisini düşünmene gıpta ediyorum cidden baya dümdüz Beceriksizler ne isim verip arkadan çalısması yav ;D
Yorumun devamını okuduysan iyi düşünüyorum kısmı mecazen kullanmıştım. İyi düşünsem de Doue ve Oğuz Aydın işlerinde acemice diğer deyişler beceriksizce davrandıklarını belirtmiştim.

Bu dayının acil hiç bir halt yenilmeyen gsyiad a geri dönüşü saglanması şart iki sene bu badem bıyikla gecmez

1720876025753.webp

en azından benim kafam rahat. mayıstan yazmışım zaten bu yönetimin beceriksizliğini sezerek

Kerem gider oğuzuda fb alırsaki bu yönetimle bu olur bakın

Kerem veya barış satilmadigi sürece Oguz’u almak mantıksız

Ben keremin gidecegini de düşünmüyorum btw Barisin momentumu çok daha yüksek. Ha barışa olan ilgi kulüpleri Kereme de yönlendirebilir bu arada ama şu an Oguz’u almak gerçekten mantıklı değil
herkes gidecek diyor kerem kafaya koymuş ama istediği teklifi de bulmuş değil, okan hoca konuşsun ikna etsin 1 sezon daha kal clde performansını yap git desin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt