Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahtan eli yüzü düzgün bir kadro ve kendisini ispatlamış iyi bir TD'miz var, aksi halde suyun karşı tarafı tarihinin en kolay şampiyonluğunu kazanacakmış belli ki.
Ben hocanın yerinde olsam çoktan konuşmaya başlamıştım. Hoca bunları koruyarak çok yanlış yapıyor.
Tek güvencemiz Okan Hoca.
Tudora bile kaç para harcadılar transferleri haziran temmuzda yaptılar.
2 yıldır Okan hocaya verilen hep sakat çıkma yamalı oyuncular.

Allahtan eli yüzü düzgün bir kadro ve kendisini ispatlamış iyi bir TD'miz var, aksi halde suyun karşı tarafı tarihinin en kolay şampiyonluğunu kazanacakmış belli ki.
Ben hocanın yerinde olsam çoktan konuşmaya başlamıştım. Hoca bunları koruyarak çok yanlış yapıyor.
kimlerle ugarsıyorlar bilmiyoruz bence. bambaska isimler çıkabilir işin sonunda. üst level topcularla ugrasıyor ve bekleme bu sebeptense sıkıntı yok bence. en doğru adamı alsınlarda 1 kamp görse yeterli olur hazır oynamıs bi topcuyu alırsak. zaha ziyech deki gibi ismine yatırım yapılacak zaman değil o bölgeler. direkt 11 e atıp performans alınmalı. yönetimin hocanın istediğini alın diye açık çek verdiğini bizzat hoca söyledi. bu aşamada hoca neden ses çıkarsın ki. kadro hocanında dediği gibi en hazır ve kemikleşen kadro. hoca aynı, yönetim aynı, topcular aynı. güç kaybetmedik 1-2 eksik bölge var. hatta güç kazandık bence. zaha ziyech ve icardi kamp ile baslayacak sezona. bu büyük artı küçümsenecek bi detay değil. yeni transfer gözüyle bakılabilir zyech ve zaha için. isimleri kadar oynasalar tozunu attırılar ligin.

Serhan Türk: "İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün Manchester'da McTominay'ın temsilcisiyle görüştüler. Önce McTominay ile görüşüp ardından kulüple görüşeceklerdi ancak şu an için bu durum imkansız.

McTominay'ın temsilcileri 8-10 milyon Euro maaş istedi. Transfer çıkmaza girdi."

:asd:
Serhan siteye yeni girdim ve ilk küfrümu sana ettim Allahın ndombelesi yalan söylemeyi bile beceremiyorsun keske senin gibi bos beleş bir işim olsaydı

Rabiot, Milan ve Türkiye arasında. Milan, Rabiot’un şartları için annesiyle görüşme gerçekletirse de oyuncuya Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de ilgisi bulunuyor.

Tuttosport

Fener’e giderse yönetimin tabuta çivi çakarız

Serhan Türk: "İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün Manchester'da McTominay'ın temsilcisiyle görüştüler. Önce McTominay ile görüşüp ardından kulüple görüşeceklerdi ancak şu an için bu durum imkansız.

McTominay'ın temsilcileri 8-10 milyon Euro maaş istedi. Transfer çıkmaza girdi."

:asd:
arabistan mı lan burası tomtom

Bunlar McTominay ile bosuna zaman kaybediyorlar onu alamayacaklari belli simdiden muhabirlere haber yaptiriyorlar, yok 8 yok 10 milyon euro maas istermis ulan Arabistan mi burasi?

Git Rabiot'un annesiyle pazarlik yap en azindan bonservisi yok verin 7-8 milyon euro maasi bir de Bogaz manzarali ev tutun, oyuncu 10 gune gelsin de bir an once takima katilsin.
Maks 3 milyon alan adamın 10 milyon istemesi düpe düz yalan yav iyide rabiotla görüşsede aynı ndombele rabiot 50 milyon istiyor der

dursun bizim paralarıda hiç ediyor seneye dımdızlak bırakacak bizi

kimlerle ugarsıyorlar bilmiyoruz bence. bambaska isimler çıkabilir işin sonunda. üst level topcularla ugrasıyor ve bekleme bu sebeptense sıkıntı yok bence. en doğru adamı alsınlarda 1 kamp görse yeterli olur hazır oynamıs bi topcuyu alırsak. zaha ziyech deki gibi ismine yatırım yapılacak zaman değil o bölgeler. direkt 11 e atıp performans alınmalı. yönetimin hocanın istediğini alın diye açık çek verdiğini bizzat hoca söyledi. bu aşamada hoca neden ses çıkarsın ki. kadro hocanında dediği gibi en hazır ve kemikleşen kadro. hoca aynı, yönetim aynı, topcular aynı. güç kaybetmedik 1-2 eksik bölge var. hatta güç kazandık bence. zaha ziyech ve icardi kamp ile baslayacak sezona. bu büyük artı küçümsenecek bi detay değil. yeni transfer gözüyle bakılabilir zyech ve zaha için. isimleri kadar oynasalar tozunu attırılar ligin.
Yav bunlar daha ülke sınırlarından topçu bitiremiyorlar, hangi üst düzey ismi bitirebilirler? Sözde sağ bek ilk kampa yetişiyordu. 1 yıllık futbol kariyeri olan adamı 3 aydır getiremeyen adamlar Bisakka, Scott filan getirebilir mi Allah aşkına.
Bunların alacağı oyuncu anca Oliveira gibi 30'lu yaşlarında gözden çıkartılmış oyuncu olur. 2.5 milyondan 4-5 yıllık sözleşme ile tabii. Geçen yıl ET transfer işinde tokmağı eline almasa Allah bilir nasıl bir facia sezon yaşanacaktı. O da yok artık, Allah bize ve hocaya sabır versin.

Rabiot, Milan ve Türkiye arasında. Milan, Rabiot’un şartları için annesiyle görüşme gerçekletirse de oyuncuya Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de ilgisi bulunuyor.

Tuttosport

Fener’e giderse yönetimin tabuta çivi çakarız
bunlar sırf kendi taraftarının tepkisini dindirmek için 20-25 milyon bağlayıp bizimle adı geçen orta sahalardan birini kesin alacaklar. Geçen sene fred de olduğu gibi

Gece burda Fish&Chips diye makara yaptık cidden yemek yemeye gitmişler 🤣

bunlar sırf kendi taraftarının tepkisini dindirmek için 20-25 milyon bağlayıp bizimle adı geçen orta sahalardan birini kesin alacaklar. Geçen sene fred de olduğu gibi
Rabiot-Fred alakasız ikili ya, bir de Mou ile sürekli 8 adı çıkıyor. Jesus gibi küçümsüyor ligi herhalde. Anasolu takımları az toparlasa görürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt