- 31 Aralık 2015
- 14.502
- 9.429
- 1.588
Uzun süredir Bir şey almıyorum bırakmıştım. İsabet olmuş.Habire reklam çıkıo altta
İfb forması dln da satıyormuş koray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun süredir Bir şey almıyorum bırakmıştım. İsabet olmuş.Habire reklam çıkıo altta
İfb forması dln da satıyormuş koray
MADDE 68 – DİĞER FUTBOL KULÜPLERİNE VADESİ GEÇMİŞ BORCUNUN BULUNMAMASIBonservis taksidi ve ödemeler hep fifa kontrolünde oldu. Uefa, kupalara almak için senin ne harcadığına bakar ve lisans vereceği kadrodan onay ister. Transfer yasağını Uefa verirdi senin dediğin gibi olsa.
Bahsettiğin haberleri ya da ilgili uefa metnini atabilirsin o iddiadaysan.
haci abi daha küçük ve anlasılmayan fotosu yok muydu
Allah ıslah etsinhaci abi daha küçük ve anlasılmayan fotosu yok muydu
haci abi daha küçük ve anlasılmayan fotosu yok muydu
instası var mı
Sanki isimsizleri alabiliyorlar mı ki. Doue denilen herifin toplam pro futbol kariyeri 57 maçtan ibaret. 1 yıllık futbol kariyeri olan adamı bile ikna edip getiremiyorlar, 3 aydır uğraşıyorlar. Fıkra bu kadar. Mevzunun oyuncunun statüsü ile alakası yok yani. Daha herifi bize gelmesi için ikna edemiyorlar, bir de kulübünü bonservis için ikna edecekler. Gel de gülme.Açıkçası benim düşüncem şudur: 3-5 ismi geçem oyuncuya paramız yetmiyor.Bence isimsizlere gitsek çok daha mantıklı olmaz mı? Bugünmüydü dünmüydü sen 2 isim paylaşamıştın.İlla ki scout ekibi isimler sunmuştur.Niye 2-3 ismi kanırttırıyoruz.Gueue olmaz fransa 2.liginden dipçik gibi sağ bek olur .Hojberg olmaz Breivick olur Bence çok daha iyi olur.Şimdi beklenti okadar yukarıya çıktı ki.Geleceklerin kötü oynama gibi bir lüksleri olmayacak.Taraftar gerim gerim gerildi.Birde Oliviera gibi birisi gelirse vay halimize.Resmen hak razı olsun diyemeyiz![]()
Adminim transfer olmayınca nöbette milf konuşmak normal bence.Konuyu milf programına çevirmeyelim
Alper saplayacak. sen yırtarsın ama benim şansım yokinstası var mı

Biz el atınca kıymete bindi.Şimdi de ingiliz kulüpleri istiyormuş kafası karışmış.İllaki transfer yapabilecekleri oyuncular vardır .O kadar da değil yaa.Sanki isimsizleri alabiliyorlar mı ki. Doue denilen herifin toplam pro futbol kariyeri 57 maçtan ibaret. 1 yıllık futbol kariyeri olan adamı bile ikna edip getiremiyorlar, 3 aydır uğraşıyorlar. Fıkra bu kadar. Mevzunun oyuncunun statüsü ile alakası yok yani. Daha herifi bize gelmesi için ikna edemiyorlar, bir de kulübünü bonservis için ikna edecekler. Gel de gülme.
Bu TFF için olan değil mi, Uefa’nın sorumluluğunda olmadığından bahsediyorum ben.MADDE 68 – DİĞER FUTBOL KULÜPLERİNE VADESİ GEÇMİŞ BORCUNUN BULUNMAMASI
Bahsettiğim geçen sene okumuştum ama bulamadım o haberi ona ararken bu çıktı karşıma.
Ozaman 18 yaş altı olanları dışarı almamız lazımAdminim transfer olmayınca nöbette milf konuşmak normal bence.![]()
Çiktim ahbert ama bu duruma artik bir el atilmali, yönetemiyorlarsa istifa ettirilmelilerÇık artık heis havuzdan