Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10.30tan beri havuzdayim hala gelen giden yok. Yönetimi yemenin vakti geldi de geciyor beyler

Haluklar da gittiklerini soyledi
Açıkçası benim düşüncem şudur: 3-5 ismi geçem oyuncuya paramız yetmiyor.Bence isimsizlere gitsek çok daha mantıklı olmaz mı? Bugünmüydü dünmüydü sen 2 isim paylaşamıştın.İlla ki scout ekibi isimler sunmuştur.Niye 2-3 ismi kanırttırıyoruz.Gueue olmaz fransa 2.liginden dipçik gibi sağ bek olur .Hojberg olmaz Breivick olur Bence çok daha iyi olur.Şimdi beklenti okadar yukarıya çıktı ki.Geleceklerin kötü oynama gibi bir lüksleri olmayacak.Taraftar gerim gerim gerildi.Birde Oliviera gibi birisi gelirse vay halimize.Resmen hak razı olsun diyemeyiz:)

hahah dun gece McTominay ile yuz yuze gorusmek istiyorlardi herif Bodrum'daymis

daha oyuncudan haberleri yok bunlar transfer yapacak birde
Kim dedi ki mctominay ile yüz yüze görüşmek istediklerini? Muhabirlerin söylediklerini doğru olarak kabul edip ardından olan olaylarla ilgili herşey hata diyorsunuz. Belki ilk söylenen yalana inanmaz isek sonrasına gülüp geçebiliriz...

Biz simdi 15 milyonluk oyuncu almayi istersek, takimina x taksitle ödemeyi istiyoruz deriz. Onlar bize siz daha bonuslarla 4 milyonluk Köhnün taksitini zamaninda ödeyemiyorsunuz derse ne cevabi verebiliriz ki? Bildigin kendimizi rezil edip islerimizi zora sokuyoruz böyle olaylar yüzünde.

görmedim ben onun anasını
images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt