- 26 Kasım 2012
- 185.569
- 258.137
- 5.998
3-4 kere ürün almıştım.
Habire reklam çıkıo altta
İfb forması dln da satıyormuş koray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-4 kere ürün almıştım.
İskoçya kupa maçları varHaluklar da gittiklerini soyledi
Bence muhabirlerde iş yokhahah dun gece McTominay ile yuz yuze gorusmek istiyorlardi herif Bodrum'daymis
daha oyuncudan haberleri yok bunlar transfer yapacak birde
Kumardan anlamamİskoçya kupa maçları var
Maç ver de basayım
@Recep Özbek, manzarayı beğendin mi?
Açıkçası benim düşüncem şudur: 3-5 ismi geçem oyuncuya paramız yetmiyor.Bence isimsizlere gitsek çok daha mantıklı olmaz mı? Bugünmüydü dünmüydü sen 2 isim paylaşamıştın.İlla ki scout ekibi isimler sunmuştur.Niye 2-3 ismi kanırttırıyoruz.Gueue olmaz fransa 2.liginden dipçik gibi sağ bek olur .Hojberg olmaz Breivick olur Bence çok daha iyi olur.Şimdi beklenti okadar yukarıya çıktı ki.Geleceklerin kötü oynama gibi bir lüksleri olmayacak.Taraftar gerim gerim gerildi.Birde Oliviera gibi birisi gelirse vay halimize.Resmen hak razı olsun diyemeyizHaluklar da gittiklerini soyledi
Kim dedi ki mctominay ile yüz yüze görüşmek istediklerini? Muhabirlerin söylediklerini doğru olarak kabul edip ardından olan olaylarla ilgili herşey hata diyorsunuz. Belki ilk söylenen yalana inanmaz isek sonrasına gülüp geçebiliriz...hahah dun gece McTominay ile yuz yuze gorusmek istiyorlardi herif Bodrum'daymis
daha oyuncudan haberleri yok bunlar transfer yapacak birde
Dursun transferi 3 boyutlu mu oynuyor diyorsunbelki biz ayarlamışızdır tatili
Zaniolo nun anasını gördün mü sen?yenge güzelmis sabahki söylediklerimi geri alıyor ve evet gelsin diyorum.
10.30tan beri havuzdayim hala gelen giden yok. Yönetimi yemenin vakti geldi de geciyor beyler
Serdarım dur çıkma 24 saat içinde havuz toteminin meyvelerini alacağız10.30tan beri havuzdayim hala gelen giden yok. Yönetimi yemenin vakti geldi de geciyor beyler
görmedim ben onun anasınıZaniolo nun anasını gördün mü sen?
@Recep Özbek, manzarayı beğendin mi?
görmedim ben onun anasını