Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservis taksidi ve ödemeler hep fifa kontrolünde oldu. Uefa, kupalara almak için senin ne harcadığına bakar ve lisans vereceği kadrodan onay ister. Transfer yasağını Uefa verirdi senin dediğin gibi olsa.

Bahsettiğin haberleri ya da ilgili uefa metnini atabilirsin o iddiadaysan.
MADDE 68 – DİĞER FUTBOL KULÜPLERİNE VADESİ GEÇMİŞ BORCUNUN BULUNMAMASI

Bahsettiğim geçen sene okumuştum ama bulamadım o haberi ona ararken bu çıktı karşıma.

images
haci abi daha küçük ve anlasılmayan fotosu yok muydu

Erden abim olsaydı eşine jest yapıp hemen bağlardı transferi

İbo da o yok işte

Tom ve eşi iboyu görse garson zannedip sipariş verir

Açıkçası benim düşüncem şudur: 3-5 ismi geçem oyuncuya paramız yetmiyor.Bence isimsizlere gitsek çok daha mantıklı olmaz mı? Bugünmüydü dünmüydü sen 2 isim paylaşamıştın.İlla ki scout ekibi isimler sunmuştur.Niye 2-3 ismi kanırttırıyoruz.Gueue olmaz fransa 2.liginden dipçik gibi sağ bek olur .Hojberg olmaz Breivick olur Bence çok daha iyi olur.Şimdi beklenti okadar yukarıya çıktı ki.Geleceklerin kötü oynama gibi bir lüksleri olmayacak.Taraftar gerim gerim gerildi.Birde Oliviera gibi birisi gelirse vay halimize.Resmen hak razı olsun diyemeyiz:)
Sanki isimsizleri alabiliyorlar mı ki. Doue denilen herifin toplam pro futbol kariyeri 57 maçtan ibaret. 1 yıllık futbol kariyeri olan adamı bile ikna edip getiremiyorlar, 3 aydır uğraşıyorlar. Fıkra bu kadar. Mevzunun oyuncunun statüsü ile alakası yok yani. Daha herifi bize gelmesi için ikna edemiyorlar, bir de kulübünü bonservis için ikna edecekler. Gel de gülme.

şu sağdaki fotoyu görmüştüm demek anasıymıs

Sanki isimsizleri alabiliyorlar mı ki. Doue denilen herifin toplam pro futbol kariyeri 57 maçtan ibaret. 1 yıllık futbol kariyeri olan adamı bile ikna edip getiremiyorlar, 3 aydır uğraşıyorlar. Fıkra bu kadar. Mevzunun oyuncunun statüsü ile alakası yok yani. Daha herifi bize gelmesi için ikna edemiyorlar, bir de kulübünü bonservis için ikna edecekler. Gel de gülme.
Biz el atınca kıymete bindi.Şimdi de ingiliz kulüpleri istiyormuş kafası karışmış.İllaki transfer yapabilecekleri oyuncular vardır .O kadar da değil yaa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt