Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu imrahim hatipoğlu bence bırakmalı acil. Erden timur nere bu nere. Bununla transfer görüşmesi yapan oyuncu kaçar

Biraz mantıklı düşünürsek özellikle geçen sezonun dizilislerine bakarsak Hoca‘nin Ziyechi kullanmak istedigin çok bariz ortada. Yüksek teklif gelmediği sürece Ziyech kalacaktır. Zaha için öyle düşünüyorum Okan hoca bu kamp döneminden sonra karar verecek ama Kerem‘e Zaha‘dan daha fazla güvendiğini de düşünüyorum. Daha Yunus var onu napcaz? Yusuf demir iyi bir kamp dönemi geçirirse ne yapacağız? Sence mantıklı mı bu kadar kanat oyuncusu almak henüz hiç bir satış gerçekleşmeden?

Yukarıda da belirttiğim gibi ben Zaha‘nin iki kamp döneminden sonra yollayacağını düşünüyorum Kereme daha fazla güceniyor bence hoca takımda 20 tane kanat oyuncusu var nereye koyacaksin Oguz’u? İngiltere görmüş Yunus var kadronda?
Seninle hemfikir olduğumuzu biliyorsun ancak ve ancak Zaha,Ziyech ,Tete bir yere gitmediği sürece Okan hocam kerem ve Barış'a nasıl bir güvence verebilir.Şunu dermi 1.kanat oyuncum sizsiniz.Barışı ayrı tut o her halukarda yer bulurda Kerem?

McT Bodrum'daysa oyuncuyla anlaşılmıştır. Kalan prosedürleri tamamlamak için İngiltere'ye gitmişlerdir. Ama ben hala Koç ve Acun'un bizi güçlendirecek her hamleye karşı yüksek tekliflerle işi bozmaya çalışacaklarını düşünüyorum.
o allahın emri zaten, geçen sene de fredle aylarca görüştük ,sanırım bunlar öğrenip parayı basıp aldı. biz kiralık istiyorduk alıcı da yoktu bunlar girmeseydi alırdık sanırım

McT Bodrum'daysa oyuncuyla anlaşılmıştır. Kalan prosedürleri tamamlamak için İngiltere'ye gitmişlerdir. Ama ben hala Koç ve Acun'un bizi güçlendirecek her hamleye karşı yüksek tekliflerle işi bozmaya çalışacaklarını düşünüyorum.
Tatile gelmiş

Maximine arabistan federasyonun dan izin cıkmamıs :d bizim gibi bunlarda cortlak transferde

Çok iş biliyor gibi bir de Gardi'yi de uzaklaştırmışlar fıkra gibi yemin ederim.
iyi adam gibiydi o ya. paramı alamadım muhabbeti çıkmıstı belki ondan aforoz ettiler. bu ödeme takvimiyle alakalı ciddi sıkıntılar var yönetimde. bu paraları faizde falan değerlendiriyor olabilir bizimkiler.

beyler yeni yol haritasını çiziyorum

sanchez satılmadan hiçbir transfer ciddiyet kazanmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt