Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.811
- 911
- 1.683
Bu imrahim hatipoğlu bence bırakmalı acil. Erden timur nere bu nere. Bununla transfer görüşmesi yapan oyuncu kaçar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seninle hemfikir olduğumuzu biliyorsun ancak ve ancak Zaha,Ziyech ,Tete bir yere gitmediği sürece Okan hocam kerem ve Barış'a nasıl bir güvence verebilir.Şunu dermi 1.kanat oyuncum sizsiniz.Barışı ayrı tut o her halukarda yer bulurda Kerem?Biraz mantıklı düşünürsek özellikle geçen sezonun dizilislerine bakarsak Hoca‘nin Ziyechi kullanmak istedigin çok bariz ortada. Yüksek teklif gelmediği sürece Ziyech kalacaktır. Zaha için öyle düşünüyorum Okan hoca bu kamp döneminden sonra karar verecek ama Kerem‘e Zaha‘dan daha fazla güvendiğini de düşünüyorum. Daha Yunus var onu napcaz? Yusuf demir iyi bir kamp dönemi geçirirse ne yapacağız? Sence mantıklı mı bu kadar kanat oyuncusu almak henüz hiç bir satış gerçekleşmeden?
Yukarıda da belirttiğim gibi ben Zaha‘nin iki kamp döneminden sonra yollayacağını düşünüyorum Kereme daha fazla güceniyor bence hoca takımda 20 tane kanat oyuncusu var nereye koyacaksin Oguz’u? İngiltere görmüş Yunus var kadronda?
o allahın emri zaten, geçen sene de fredle aylarca görüştük ,sanırım bunlar öğrenip parayı basıp aldı. biz kiralık istiyorduk alıcı da yoktu bunlar girmeseydi alırdık sanırımMcT Bodrum'daysa oyuncuyla anlaşılmıştır. Kalan prosedürleri tamamlamak için İngiltere'ye gitmişlerdir. Ama ben hala Koç ve Acun'un bizi güçlendirecek her hamleye karşı yüksek tekliflerle işi bozmaya çalışacaklarını düşünüyorum.
İşimiz papatya falına kaldıBugün hiç duymadığımız bir isim çıkabilir
Tatile gelmişMcT Bodrum'daysa oyuncuyla anlaşılmıştır. Kalan prosedürleri tamamlamak için İngiltere'ye gitmişlerdir. Ama ben hala Koç ve Acun'un bizi güçlendirecek her hamleye karşı yüksek tekliflerle işi bozmaya çalışacaklarını düşünüyorum.
yok zekiyi de yollamak istiyorlarKarsdrop- Bjk veya TS diyorlar. Zeki'yi Roma tutacak sanırım yedek sağ bek, Assignon veya gelecek sağ bekin yedeği olacak Zeki.
iyi adam gibiydi o ya. paramı alamadım muhabbeti çıkmıstı belki ondan aforoz ettiler. bu ödeme takvimiyle alakalı ciddi sıkıntılar var yönetimde. bu paraları faizde falan değerlendiriyor olabilir bizimkiler.Çok iş biliyor gibi bir de Gardi'yi de uzaklaştırmışlar fıkra gibi yemin ederim.
Avrupa şampiyonasında o da sönük kaldiKötü olmuş. Bana göre A sınıf bir golcü değildi ve istikrarsız bir herifti. Şimdi acaba kime gidecekler Dovbyk'e gidebilirler belki.
keşke alsalardı yavMaximine arabistan federasyonun dan izin cıkmamıs :d bizim gibi bunlarda cortlak transferde
40 m euro fesih bedeli var, Atletico bile alamadı onlar nasıl alacak.Kötü olmuş. Bana göre A sınıf bir golcü değildi ve istikrarsız bir herifti. Şimdi acaba kime gidecekler Dovbyk'e gidebilirler belki.
Okan Hocam da röportaj vermekten,aynı şeyleri temcit pilavı gibi iletmekten transferlerimiz gelecek demekten: Bıktı ,usandı,gına geldi.Okan hocanın rodop dedeyle roprtajı varmıs bugün
Dovbyk i babayı alırlar Atletico bile alamadi onu dahaKötü olmuş. Bana göre A sınıf bir golcü değildi ve istikrarsız bir herifti. Şimdi acaba kime gidecekler Dovbyk'e gidebilirler belki.
Dowbyk gelmez gironada en az 40 ister dinipro da olsa belki alirlardi gecti o isKötü olmuş. Bana göre A sınıf bir golcü değildi ve istikrarsız bir herifti. Şimdi acaba kime gidecekler Dovbyk'e gidebilirler belki.