- 26 Ocak 2021
- 41.058
- 40.309
- 3.078
Boyle bir adam topçuları nasıl ikna edebilir ki zaten emekli olmuş ama geçenemedigi için ek is yapan dayılara benziyor topçular şöför falan sanıyo dahi olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oguza girersen Cenke girerlerFener Oğuz’a girmiş
Rtaş her durumda en iyisini düşünmene gıpta ediyorum cidden baya dümdüz Beceriksizler ne isim verip arkadan çalısması yavEn büyük sorunlardan biri işleri gizli yapmamaları iyi düşünüyorum belki başak isimleri gizlemek için zaten medyaya düşen isimleri kullanıyorlardır lakin Oğuz Aydın ve Doue işinin bu geçtiğimiz hafta artık tamamlanması gerekiyordu. Doue olmuyorsa alternatifi bitmeliydi. Bunlar zaten acemice işler yaptıklarını gösteriyorlar. Bazen eğri gemi doğru sefer olur ilk dönemde başımıza gelmişti Grillish geliyordu son anda yattı sonra Torreira gelmişti mesela. Umarım bir şekilde gelen isimler doğru isimler olur.

Bir seferde neden sezon bitimine bu işle bitmiyor onu anlam veremiyorum .Bir sezonda sezon bittiğinde ihtiyacımız olan bölgeleri 2-8-10 lig bittikten 1-2 hafta sonra açıklayalım.Bir kere değişiklik olsun yaaa.En büyük sorunlardan biri işleri gizli yapmamaları iyi düşünüyorum belki başak isimleri gizlemek için zaten medyaya düşen isimleri kullanıyorlardır lakin Oğuz Aydın ve Doue işinin bu geçtiğimiz hafta artık tamamlanması gerekiyordu. Doue olmuyorsa alternatifi bitmeliydi. Bunlar zaten acemice işler yaptıklarını gösteriyorlar. Bazen eğri gemi doğru sefer olur ilk dönemde başımıza gelmişti Grillish geliyordu son anda yattı sonra Torreira gelmişti mesela. Umarım bir şekilde gelen isimler doğru isimler olur.
42m buradanMemet Özcan:‘’Galatasaray loca ve kombine satışlarından 42 milyon Euro gelir sağladı.’’
rakam abarti gibi geldi
Bize çok lazım olan transferleri habire adamlara kaptırıyoruz. Böyle kulüp yönetilmezinş oğuz fenere gider
Yorumun devamını okuduysan iyi düşünüyorum kısmı mecazen kullanmıştım. İyi düşünsem de Doue ve Oğuz Aydın işlerinde acemice diğer deyişler beceriksizce davrandıklarını belirtmiştim.Rtaş her durumda en iyisini düşünmene gıpta ediyorum cidden baya dümdüz Beceriksizler ne isim verip arkadan çalısması yav![]()
herkes gidecek diyor kerem kafaya koymuş ama istediği teklifi de bulmuş değil, okan hoca konuşsun ikna etsin 1 sezon daha kal clde performansını yap git desinKerem veya barış satilmadigi sürece Oguz’u almak mantıksız
Ben keremin gidecegini de düşünmüyorum btw Barisin momentumu çok daha yüksek. Ha barışa olan ilgi kulüpleri Kereme de yönlendirebilir bu arada ama şu an Oguz’u almak gerçekten mantıklı değil