Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek başına yayın açıp 45 dk küfür ediyor bazen o herif ya öyle böyle değil.Bu Eray denen herifte nasıl 1 ses nasıl 1 enerji var harcanıyor bu herif
yayın acıp musabı aldıracaklar şimdi!!!!!!!Tek başına yayın açıp 45 dk küfür ediyor bazen o herif ya öyle böyle değil.
@Cafer Güney emin misin Atatürk düşmanlığına? Tweet var mı?
Bende öyle bir şey hatırlıyorum fener spaces odasında tartışmalarda bunun hakkında bazı şeyler söyleyip göstermişlerdi ama uzun zaman geçti tam detayını hatırlamıyorum.Tek başına yayın açıp 45 dk küfür ediyor bazen o herif ya öyle böyle değil.
Rodop ve nevzat tepkiyi hakediyor. Dursun yalakalığı yapacağınıza mesleğinizi yapın. hele şu rodop tam zıvanadan çıktı, utanmadan erden timura sallıyorduRodop en son 10 dakika önce yayın açıyordu halen açamadılar herhalde mağaraya filan kaçtılar.
![]()
Şu an mağarada saklanıyor 15 dakika oldu halen yayını açamadılar.Rodop ve nevzat tepkiyi hakediyor. Dursun yalakalığı yapacağınıza mesleğinizi yapın. hele şu rodop tam zıvanadan çıktı, utanmadan erden timura sallıyordu
Net var da silmiş twitlerini heralde ya bulamadim ben de buna sövmüstüm ordan hatırlıyorumTek başına yayın açıp 45 dk küfür ediyor bazen o herif ya öyle böyle değil.
Utanmaz herif her gün dursun başkanım diye kafamıza penetre eden sen değil miydinsüleyman abi ve nevzat orada görünmüyorlar. ali naci zaten gelmez