Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marifeti kendinde görüp, başarıları kendine mâl etmek için yol arkadaşının dedikodusunu yapıp kulüpten uzaklaşmasını sağlayan kişilerden Galatasaray’a bir hayır gelmeyeceği belli değil miydi?

Bunları da satın almışlar.
Gs kulübü sosyal medyada hesap alacağına futbolcu alabilseydi bu halde olmazdık

bu basiretsiz heriflerden transfer beklemeyi çoktan bıraktım ben, elimizdeki kıymetli oyuncuların satışını bunlar yapmasın yeterli.

herkes hak ettiği gibi yönetiliyor işte. erden timur'un arkasında durup 2 kelam edemeyen kongre üyeleri tavuklu pilavı tercih etti ve yiyecekler.

Tam gazimi alamadım bizi anca Vecino yangınından büyük bir yangın kurtarır

Orası tabi ki yanlış ama Dursun gibi 10 hareketinden 9'u yanlış 1'i şüpheli birini biraz fazla savunuyordun bence. Dursun savunulacak işler yapmıyor tam tersi dibine kadar sert eleştirilecek işlere imza atıyor sürekli
Zaten sürekli eleştiriliyordu bazı yerlerde farklı bir bakışın getirilmesinde ne yanlış var ki. Florya'u mevcut ekonomik şartlar GS'nin yapamayacağını düşündüm oradan Dursuncu dendi. Süheyl tarafının verdiği fiyatların bazı siteleri göstererek doğru olmayabileceğini söyledim aynı şey. Eee ne oldu yetki vermek için anlaşan ve oyunu yetki vermek üzerine kullanan Sühely Batum tarafı oldu. Altaylı yetki verdi. Eleştirilsin yönetim en sert şekilde. Ben sadece hakaret edilmesin dedim. Burada farklı bir şekilde düşününce onun bunun adamı olmuyorsun. Düşünce yanlış veya doğrudur. Zira forumda gündem falanda yapmıyorsun. Birisinin adamı olanlar bu işlerden para alanlar X'de mavi tikli hesaplar.

Dursun ve yaverlerine sövme başlığı açılsın parası neyse verelim Forum’a güzel katkı olur

3. ve 4. kampı da yapın belki oraya yetiştirirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt