Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.186
- 12.944
- 2.658
Aslinda sergio okadarda kötü degil yav 
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz kendisini takip etseydin neden böyle olduğunu biliyor olurdun. Keza defalarca açıkladı o süreci.Erden Timur güzellemeleri ok de son gün son dk ndombele yi de getitiren o.. Eleştirirken de desteklerken de ayarımız ortamız yok. Ha bu İbram vr cenk in sıvamayacağı anlamına gelmiyor zerre umudum yok
oğuz cetin öyle ismi dogan cocuklara verilecek kadar fenomen biri degildi yav. kimse oguz cetinden sebep cocuguna oguz ismini koymamıstır.Sadece adindan dolayi demedim zaten
Attigi penalti golünden sonra crespo’nun bize attigi gol sonrasi yaptigi sevinci yapti,gecen sezon kupa macinda fener alt yapisindan cikan ve bandirmaspor da oynayan bir oyuncu da yapmisti
Oguz ise yanlis hatirlamiyorsam crespo’nun bize attigi gol den bir kac hafta sonra yapmisti penalti golünden sonra
Bundan dolayi adinin da oguz cetin den almis olabilecegini düsünüyorum
İlk sene transferlerin alayını son gün getirdi (rashicası matası rossu yusufu) vs. ama tutanıyla tutmayanıyla elinden geleni yaptığından herkes emindi, şeffaf davrandı. Bu şimdi eksikErden Timur güzellemeleri ok de son gün son dk ndombele yi de getitiren o.. Eleştirirken de desteklerken de ayarımız ortamız yok. Ha bu İbram vr cenk in sıvamayacağı anlamına gelmiyor zerre umudum yok
Gs başkanıyla dalga geçmek bu kadar kolay olmamali
lan adamın fotosunu atmak dalga geçmek miGs başkanıyla dalga geçmek bu kadar kolay olmamali
Bence en büyük sıkıntı sportif direktör vasıflı birinin olmaması, ibrahim hatipoğlunun ne gibi bir backroundu var ki transfer menejer oyuncu al ver konusunda, ayrıca adam tipik işadamı modeli. İnşallah şaşırtır bizi ama Dursun başkan bu kafayla gider ve takım da hafif sallanırsa 2. seneyi göremez..İlk sene transferlerin alayını son gün getirdi (rashicası matası rossu yusufu) vs. ama tutanıyla tutmayanıyla elinden geleni yaptığından herkes emindi, şeffaf davrandı. Bu şimdi eksik
BAM'dan sonra en iyi orta sahaOrta saha da Sergio-Taylan rotasyonuna hazırmıyız arkadaşlar?