Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur güzellemeleri ok de son gün son dk ndombele yi de getitiren o.. Eleştirirken de desteklerken de ayarımız ortamız yok. Ha bu İbram vr cenk in sıvamayacağı anlamına gelmiyor zerre umudum yok
Biraz kendisini takip etseydin neden böyle olduğunu biliyor olurdun. Keza defalarca açıkladı o süreci.

Sadece adindan dolayi demedim zaten

Attigi penalti golünden sonra crespo’nun bize attigi gol sonrasi yaptigi sevinci yapti,gecen sezon kupa macinda fener alt yapisindan cikan ve bandirmaspor da oynayan bir oyuncu da yapmisti

Oguz ise yanlis hatirlamiyorsam crespo’nun bize attigi gol den bir kac hafta sonra yapmisti penalti golünden sonra

Bundan dolayi adinin da oguz cetin den almis olabilecegini düsünüyorum
oğuz cetin öyle ismi dogan cocuklara verilecek kadar fenomen biri degildi yav. kimse oguz cetinden sebep cocuguna oguz ismini koymamıstır.

paramızı faize yatırmışız. vadesi geldiğinde harcayacakmışız

Erden Timur güzellemeleri ok de son gün son dk ndombele yi de getitiren o.. Eleştirirken de desteklerken de ayarımız ortamız yok. Ha bu İbram vr cenk in sıvamayacağı anlamına gelmiyor zerre umudum yok
İlk sene transferlerin alayını son gün getirdi (rashicası matası rossu yusufu) vs. ama tutanıyla tutmayanıyla elinden geleni yaptığından herkes emindi, şeffaf davrandı. Bu şimdi eksik

DG3N5VOXYAAIo9T.jpg
Gs başkanıyla dalga geçmek bu kadar kolay olmamali

İlk sene transferlerin alayını son gün getirdi (rashicası matası rossu yusufu) vs. ama tutanıyla tutmayanıyla elinden geleni yaptığından herkes emindi, şeffaf davrandı. Bu şimdi eksik
Bence en büyük sıkıntı sportif direktör vasıflı birinin olmaması, ibrahim hatipoğlunun ne gibi bir backroundu var ki transfer menejer oyuncu al ver konusunda, ayrıca adam tipik işadamı modeli. İnşallah şaşırtır bizi ama Dursun başkan bu kafayla gider ve takım da hafif sallanırsa 2. seneyi göremez..

Orta saha da Sergio-Taylan rotasyonuna hazırmıyız arkadaşlar?

10 günlüğüne nöbeti kapatalım 2.kampa kadar transfer yokmuş sözde yönetici açıkladı.

Şu takıma yapacağınız 3 yabancı ve 1 yerli transfer. Sağ bek, 8 numara ve mertens bölgesine biri. Adam 50-60 maçı nasıl kaldırsın bu yaşında. Yerli de oğuz aydın.

Çöplerden de kurtulun bir zahmet.

Ama nerede. Bu yönetim bir cacık beceremez. Nefret ettim şu son 1 ayda hepsinden.

beşiktaş maçına kerem ve dubois ile çıkacagız gibi gozukuyor. O maçı da bir şekilde kazanırsak, paralı kalemlerden bir dubois, bir berkan güzellemesi gelir. Mertens'in alternatifi olarak geçen sene topa değmemiş Yusuf bu maç iki uzun pas attı diye değerlendirilmeye başlandı bile.

Bunlar sampiyonlar liginden ve boey den gelen parayı bir şekilde kaybetti sanırım. Yoksa şu an olan akıl işi değil.

Nerde akpli varsa doldurup takımı aksaraya çevirdiler. Aslında hepimizin korkusu şu ki bunlar bankalar birliği lafı altında bütün girdileri toplayıp satılacak ne varsa satıp florya ihalelerini kendi aralarında paslayıp herşeyi indiragandi yapacaklar. Takım umurlarında olmayacak rakipler hakkımızı yiye yiye şampiyon olurken düzenleri bozulmasın diye ses etmeyecekler. Belki de yukardan gelen emirle fbnin 5 yıldız olayını kabul edecekler.
Evet transfer önemli
Ama asıl şey şu. Taraftar bu adamlara güvenmiyor ve kulübün onlara emanet edilmesinden rahatsız.
Eğer şu anlattığım korkuların bir kısmı bile gerçekleşirse bunun vebali seçimde şu yönetime oy veren kulüp üyeleridir. Öyle bir durumda artık yangın değil arınma başlamalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt