Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
al sana Gs taraftarları

Benim dediğim şekilde taraftarlar üye olsaydı bugün erden Timur başkan yanından Türkiye’nin en zengin adamları yardımcı olurdu. Sadece lise diye bir başkan ve yardımcıları olmazdı bugün. Sen hem mevcut yönetim seçim sistemini savunup hem de dursun Özbek’ten şikayet edemezsin.
Dursun Özbek kapasitesi belli olan biri, başka aday çıktı da dursun özbek zorla mı başkan oldu.
Koskoca Galatasaray’da başkan ve yönetime aday olacak kişi yok bunu görmüyor musunuz?
Son 10 Gs başkanının sadece 5 i Gs liseli.
Daha tüzüğü bile bilmiyorsun. Şu anda ET istese bile başkan adayı olamıyor. Türkiyenin en zengini dediğin insanlar kim? Koç mu? Sabancı mı?

Esas siz sözde elit liseyi yüceltmeye son verin ya da mevcut yönetimi eleştirmeyin. Baştan aşağı Galatasaray lisesi mezunu

Dursun özbek Başkan
Niyesi Yelkencioğşu Başkan yardımcısı
Cenk Ergün Sportif Direktör

Ciddi soruyorum neyi eleştiriyorsunuz, sizin adamlarınız iktidarda işte daha ne
bu ne sığ bir bakış açıdır. dursun özbek balık burcuymuş. balık burcu olanları kulupten temizleyip akrep burcu olanları getirirsek kulup duzelir demek kadar aptalca.

al sana Gs taraftarları

Son 10 Gs başkanının sadece 5 i Gs liseli.
Daha tüzüğü bile bilmiyorsun. Şu anda ET istese bile başkan adayı olamıyor. Türkiyenin en zengini dediğin insanlar kim? Koç mu? Sabancı mı?

Sana dursun Özbek’le başarılar. Hala tüzük diyor. Tüzük 1 saniyede değişir.
Galatasaray taraftarını aşağılamaya devam edin

Bişi merek ediyorum bunlar niye İngiltereye gitmiş ? Kulübün parasıyla gezip tozmak için gittilerse Neden servis ettiler sağa sola, lan bu kadar mı beyinsizsiniz ? Transfer için gitmemişler orası net galiba. Transfer için gidip te avuç yaladılarsa bu daha bi kepazelik.

sizzzz kimmmmm epl den topçu almak kimmmmmm, çapsızlar

bu ne sığ bir bakış açıdır. dursun özbek balık burcuymuş. balık burcu olanları kulupten temizleyip akrep burcu olanları getirirsek kulup duzelir demek kadar aptalca.
Evet çok sığ dünyanın hiçbir yerinde iş bulamayan Cenk Ergün nasıl oluyorsa Galatasaray sportif direktör oluyor. Neden acaba neden balık burcu olduğu için mi yoksa kova mı yok yok koç
😂😂😂😂

Sana dursun Özbek’le başarılar. Hala tüzük diyor. Tüzük 1 saniyede değişir.
Galatasaray taraftarını aşağılamaya devam edin
tamam o tüzüğü değiştirmek için itin bi tarafına soktuğun liseliler lazım Ali. Hala dursun ile başarılar diyor.
Al sana bir örnek Özhan Canaydın. Gs Lisesi mezunu, Gs en zor zamanında başkanlık yaptı ve kulübe hibe ettiği para ET den sonra 2. sıradadır belki.

tamam o tüzüğü değiştirmek için itin bi tarafına soktuğun liseliler lazım Ali. Hala dursun ile başarılar diyor.
Al sana bir örnek Özhan Canaydın. Gs Lisesi mezunu, Gs en zor zamanında başkanlık yaptı ve kulübe hibe ettiği para ET den sonra 2. sıradadır belki.
Özhan bey de berbat bir başkandı Allah rahmet eylesin Galatasaray’ın en kötü dönemleri. Onun dönemindeki gibi hiçbir zaman ezilmedik

bu öyle basit bişey degil. her sistem kendi elitini yaratır. bunun ne yaşla ne liseyle ilgisi var. teşhisiniz yanlış oldugu için çözümünüz de yanlış. bir de bunun tam zıttı kulup satılsıncılar var sorunun dernek statusu oldugunu zanneden.
Ne yaşla ne de liseyle ilgisi var derken. Teşhis derken. Siz teşhisi ve çözümü söyleseydiniz o zaman.

Kayınpederim Galatasaray lisesi mezunu. Dursun Özbek'in, Barış Manço'nun, Özhan Canaydın'ın ve bir çoğunun yakın arkadaşı. Hastalığı nedeni ile elden ayaktan düşene kadar tümüyle iç içeydi. Hepsinin ciğerini biliyor. Dursuna söylediği sözlerin 100 de birini ben hayatım boyunca dememişimdir. Burada yazsam ceza alırım.

Çok büyütmeyin liselileri kafanızda bence. Özellikle belli bir yaş üstündekileri Kongrelerde bir sürü video gördük yaptıkları saçmalıklar ile ilgili. Şuraya koymaya kalksak kaç sayfa alır.

Galatasaray'ın büyümesinde ki en büyük engel bunun gibi çağ dışı kalmış liseli kafasıdır. Şahsi fikrim bu yöndedir. Galatasaray lisesi mezunu olan yıllarını bu insanlarla beraber geçirmiş kayınpederimin de fikri bu yöndeydi.

son güne kadar kimse gelmezse bizde eleştiririz

şuan erden timur gelse oda son günü bekler fiyat düşsün diye

..

Ekli dosyalar

• 115.webp
    115.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt