Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz keremin yarısi kadar katkı vermez kerem kalıyorsa asla üzülmem . Kerem satilacaksa bir şekil almamız gerekirdi şu an gidebileceği en lüzumsuz kulübe gidiyor bjknin bile daha çok ihtiyacı vardi

Git rennes in bolognanın sportif direktörünü al, bir tane iş bilen adam olsun şu takımda yahu.

Oğuz sol kanatta oynamıyor mu? Ben mi yanlış biliyorum. cengiz, irfan sağ kanat oyuncusu. Solda oynayan kentten memnun değillerdi. maximin işi de olmuş sanırım. Onu ilk düşüneceklerdir sol kanata. maximinin yedeği olacaktır. Adamlar öyle ya da böyle yedekleri de idare edebilecek bir kadro kuruyorlar. Tinerciler de kadroyu güçlendirdiler.

Bir tek biz bitirdiğimiz ile aynı yerdeyiz. Bats hariç.

Sonra yangın başlatan biz suçluyuz. Öyle demiş ya nevzattt. Bu gidişle göreceğiz kim haklı kim haksız.
Sag kanat oynuyor

Götü boklu veledi ikna edemeyenler az kaşarlanmışı nasıl alacak yav. Ndombele kalibresinde kiralık dışında oyuncu beklemiyorum.
Merak ettim. Bugün nice ın x sayfasına gittim. Forma tanıtım resim ve videolarında ndombele ye baktım. Adam tüm kilolarından neredeyse kurtulmuş. Eski halinden eser yok.

Bu Oğuz aydın işi bize yem olabilir düşünüyorum düşünüyorum aşırı saçma bir iş kuşlar için

Neyse Oguz'u Fener aldigina gore bizde baska oyuncu bakalim o bolgeye. Su Karagumruk'te oynayan genc oglani aliriz belki. Can Keles mi neydi adi. Baskada yerli kanat aklima gelmiyor.

Git rennes in bolognanın sportif direktörünü al, bir tane iş bilen adam olsun şu takımda yahu.

Adam para harcamamak için 40 takla atıyor hala sportif direktör diyoruz yav.

Geçen sene limit ayağına da oyunculara para verdirmedi fener almadı mı iki herifi de. Aralığın başında sol bek alacağız diyen adam uefaya oyuncuyu yetiştiremedi onu da kiralık almak istemişler.

Adam para verdirmek istemiyor. Bunlar icardi işi bu seneye kalsa ve 10 milyona bonservisi alınacak olsa onu da almazlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt