Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merak ettim. Bugün nice ın x sayfasına gittim. Forma tanıtım resim ve videolarında ndombele ye baktım. Adam tüm kilolarından neredeyse kurtulmuş. Eski halinden eser yok.
Sezon bitince bunun olacağını da burada yazmıştık bir kaç kişi. Arda örneğinde olduğu gibi fitleşip seneye bu ne lan dedirtir endişesi vardı millette. Olacağı o gibi görünüyor da bu herif Araplara niye kapak atmadı, futboldan nefret eden bir herif olarak niye zayıflamış acaba.

maximn olcaksa cidden mantiksiz is oguz-fb isi

tadic-maximin-irfan-cengiz-e.mor +oguz

1 dumen donuyor gibi

Geçen seneye göre 2 yabancı hakkımızın eksik olduğu, sayısal olarak sıkıntı çekeceğimiz, zaten az olan kaliteli yerli oyuncuları takıma dahil etmek gerektiği gün gibi ortadayken yönetimin vurdumduymazlığı inanılmaz.

Kanat alınacaksa 19-20 yaşlarında gurbo kovalanmalı. Türkiyedeki bu yamyamlara para kaptırmamak lazım. Onların yapmak istediğini sen yapacaksın git bu oyuncuları ucuzdan ve kelepirden topla sonra kiralık ver.

Cengiz gtlerine girdi işte neyi sorguluyorsunuz yav hala adamı sildiler e mor zaten yarım akıllı bir adam ..

Zaha kaldığı müddetçe Kerem’den fayda alamazsın. O işi unutun.

Bir önceki sezon İcardi ile müthiş uyumluydu, takımın en çok asist yapan oyuncusuydu. Yerine Zaha’yı çekip Kerem’i 2. plana atıp bitirdik. Ne Zaha’dan doğru düzgün faydalandık ne de Kerem’den. Tekere çomak soktuk resmen. İkisi arasında bir tercih yapmadığımız sürece sol kanattan hayır gelmez

Zaha kaldığı müddetçe Kerem’den fayda alamazsın. O işi unutun.

Bir önceki sezon İcardi ile müthiş uyumluydu, takımın en çok asist yapan oyuncusuydu. Yerine Zaha’yı çekip Kerem’i 2. plana atıp bitirdik. Ne Zaha’dan doğru düzgün faydalandık ne de Kerem’den. Tekere çomak soktuk resmen. İkisi arasında bir tercih yapmadığımız sürece sol kanattan hayır gelmez

Öyle birşey olmadı kendi formsuzluklarina bahane uydurmayalim.. İkisi de belli dönem şans buldu fazlasıyla ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt