Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.197
- 24.227
- 3.093
fnerlilerin yılın topunu oynadı dedikleri irfanla keremin istatislikleri aynı bu arada
hemde itn gözüne sokulduğu ortamda..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha ne kadar yerli alabiliriz yav.Geçen seneye göre 2 yabancı hakkımızın eksik olduğu, sayısal olarak sıkıntı çekeceğimiz, zaten az olan kaliteli yerli oyuncuları takıma dahil etmek gerektiği gün gibi ortadayken yönetimin vurdumduymazlığı inanılmaz.
Başkanda bian önce bitirin diyor
Bütçemiz var kısımları dikkatimi çekti
Dursun farkında tepkilerin
Takımın en skorer 2 oyuncusundan biriyken yerine senin 3-5 katı maaş alan birini getirip koysalar ve 2. plana atsalar olumsuz etkilenmez misin? Önce yedek kaldı sonra on numara sağ kanat olarak falan denedi. Mentali zaten zayıftı tamamen bitti adam. Kerem’i bitiren Zaha transferidir. NetÖyle birşey olmadı kendi formsuzluklarina bahane uydurmayalim.. İkisi de belli dönem şans buldu fazlasıyla ..
Kimi kesiyon mezbahadaMezbahadayım lütfen rahatsız etmeyin.
Teşekkürler...
Olur mu yav 35 milyonluk heriflerin peşine düşeceğiz illa.Demekki 10milyona orta saha varmis
Gidip 20m+ topculara 10m teklif edersen tabi bulamazsin orta saha
Sevecem belalarini. Allahim sabir ver
Takımın en skorer 2 oyuncusundan biriyken yerine senin 3-5 katı maaş alan birini getirip koysalar ve 2. plana atsalar olumsuz etkilenmez misin? Önce yedek kaldı sonra on numara sağ kanat olarak falan denedi. Mentali zaten zayıftı tamamen bitti adam. Kerem’i bitiren Zaha transferidir. Net
Ben halen uyumadım öyle bekliyorum bu aradaHalukların dün gece uyumayın falan diyip, 24 saattir ölü taklidi yapmaları peki
Demekki 10milyona orta saha varmis
Gidip 20m+ topculara 10m teklif edersen tabi bulamazsin orta saha
Sevecem belalarini. Allahim sabir ver
gerçekten uyumayan var mıdır acabaHalukların dün gece uyumayın falan diyip, 24 saattir ölü taklidi yapmaları peki
Bu esere avatarımda yer vermek istedim

GALATASARAY markası o holdinglerin hepsinden daha değerli bir markadır. Yeter ki iyi yönetilsin...Transfer konusunda diğer kulüplerin bizimle yarışamayacağı şeyler vardı. Bu kulübün ülkenin en büyük markası olması ve gelecek oyuncuya Şampiyonlar Liginde de oynayarak kariyerinde yükselişe geçebilme amacı sunabilmesi. Bu iş sadece parasal yarışa dönerse GS kendi bütçesiyle dev bir holdingle baş edemez. Kime talip olursan 2 katını verir alırlar elinden.
bağırtma yaHalukların dün gece uyumayın falan diyip, 24 saattir ölü taklidi yapmaları peki