- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
Önemli olan takımı ne diyorwendel gecen sene ayrılmak istemis takım arıyormus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önemli olan takımı ne diyorwendel gecen sene ayrılmak istemis takım arıyormus
Hoca göremiyorsa biz napalım ki. Mertense bu kadar yük yüklemek ne derece doğru bi kendisinin 37 yaş halelrini düşünsün hocaHoca zaten 10 numara için de mertens var demiş ziyech filan oynuyor demiş de 10 no için iki ayrı oyunun oyuncusu ikisi de uyum yok yani oyun planını da değiştirmiyor zaten.Bari yusuf da sacha gibi bir ilerleme kaydedip kalsa keşke yoksa orasi da buyuk problem olacak
Neden kötü oldugun belliPsikolojim iyi degil, terapimi burda aliyorum, hic bi psikolog GSC gibi terapi veremez

Yani herhalde 37 yaşındaki adamın yine aynısını oynayabilecegini düşünüyor.Mental ne kadar kuvvetli olursa olsun yaş alınca fizik büyük sorun ister istemez , ne olacağı hiç belli olmazHoca göremiyorsa biz napalım ki. Mertense bu kadar yük yüklemek ne derece doğru bi kendisinin 37 yaş halelrini düşünsün hoca
Rabiot, McTominay, Fofana'yi falan alamiyorsan ( ki alamayacağız zaten ) mecbur bu tarz isimlere yönelmeliyiz. Iyi oyuncu diyor izleyenler ben de çıplak gözle izlemedim.Deger mi bu adama bu paralar, acikcasi hic izlemedim (skill video haric)
Aslinda adam yavas yavas ogrendi gecen sene de 99 puan aldi ne yapsin nereden bilsin bizim 2. Fatih terimi cikartacagimizi. Okan hoca ezdi gecti adamları.Ali Koç Ali gece mantığıyla kulübünü yönettiği için yıllardır fenerden bir b.k olmuyor.
inşallah bulurwendel gecen sene ayrılmak istemis takım arıyormus
Git nolur git artikkkkk
Git nolur git artikkkkk
Önemli olan takımı ne diyor
Avrupada her sene final oynayacakmışız gibi niye davranıyorsun yav.Eren de iyi oyuncu onu da isterdim ama eren avrupa alt yapisi uefaya gore yerli sayilmiyor.
Tabi keske alsaydik