Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde demezler mi Cenk ergunun kurduğu kadro ile 2 yıl şampiyon olduk diye o dönem fatih terim donk'u çıkartmasa nereye şampiyon oluyordun. Çöp muamelesi yapılan kontratı bitsede kurtulsak denilen adamla şampiyon yaptı fatih terim. Bu başarıyı bile Cenk ergune pay ediyorlar.10 değil 12, satıştan pay üstüne menajer komisyonu verdik. Ndiaye’den edilen kar 1-2 m euro.
Satılma sebebi de mal mal verilen paralar yüzünden maaşların ödenemeyecek duruma gelmesi. Yerine de adam alamadık, 16ya adam satıp harcayamadan FFP al sat cezası yedik.
5 milyon borcum var
Ne transferi düşüncem bana ne
Aldığı oyuncular bilindik oyuncular illaki aralarından katkı verenler olacaktı girdiği maliyetle ortaya çıkan takım aynı oranda değil sıkıntı orada zaten.Ndiaye ve Belhanda’ya katılmıyorum. Belhanda’ya yüz kere teklif geldi Fatih Terim müsade etmedi gitmesine. Bunun dışında tarihindeki en iyi üç bekten biri olan Mariano’yu aldı üstüne ortasahaya City’den adam çekti adam sonra gitti UEFA aldı. Gomis’i de o çekti Fransa gol kralı iken. Efsanen oldu sonra.
Fazla saçtığına net katılıyorum ama Davilla ile çalışan menajer bağımlılarıyla da karıştırmayın. O kadar da çapsız bir adam değil.
KOLPAAAAA
Okan Hocam seni tek eleştirdiğim kısım altyapında şu çapta yetenekli 17-18 yaşında Dortmund altyapılı oyuncu varken hala Lisk maçında bunları kadroya almayıp Oliviera’yı 11 çıkarıyorsun
Bu dönem bize Hojbjerg’i getirmişti Özel haberle zaten. İkinci Özel haberiBu bca çok eskiden de kolpaydi, hiç değişmemiş @Hasan Çam
loca fiyatları aynı değil mi yav 50 bin dolara loca verdiler. Kur cinsinden değişen yok.Kasada para olsa locaları bir hiç uğruna Ocak ayında satarlar mıydı sattıkları dönem kuruna bak şimdiki kura bak nereden baksan yine zarar ettirdiler.
Zaten o transfer dönemi öncesi Riva satılmıştı, aldığımız 350 milyon lirayla borç kapayıp üstüne bu adamları alıp tekrar aynı borcu yaptık.Birde demezler mi Cenk ergunun kurduğu kadro ile 2 yıl şampiyon olduk diye o dönem fatih terim donk'u çıkartmasa nereye şampiyon oluyordun. Çöp muamelesi yapılan kontratı bitsede kurtulsak denilen adamla şampiyon yaptı fatih terim. Bu başarıyı bile Cenk ergune pay ediyorlar.
Bu dönem bize Hojbjerg’i getirmişti Özel haberle zaten. İkinci Özel haberi