Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 değil 12, satıştan pay üstüne menajer komisyonu verdik. Ndiaye’den edilen kar 1-2 m euro.

Satılma sebebi de mal mal verilen paralar yüzünden maaşların ödenemeyecek duruma gelmesi. Yerine de adam alamadık, 16ya adam satıp harcayamadan FFP al sat cezası yedik.
Birde demezler mi Cenk ergunun kurduğu kadro ile 2 yıl şampiyon olduk diye o dönem fatih terim donk'u çıkartmasa nereye şampiyon oluyordun. Çöp muamelesi yapılan kontratı bitsede kurtulsak denilen adamla şampiyon yaptı fatih terim. Bu başarıyı bile Cenk ergune pay ediyorlar.

Ndiaye ve Belhanda’ya katılmıyorum. Belhanda’ya yüz kere teklif geldi Fatih Terim müsade etmedi gitmesine. Bunun dışında tarihindeki en iyi üç bekten biri olan Mariano’yu aldı üstüne ortasahaya City’den adam çekti adam sonra gitti UEFA aldı. Gomis’i de o çekti Fransa gol kralı iken. Efsanen oldu sonra.

Fazla saçtığına net katılıyorum ama Davilla ile çalışan menajer bağımlılarıyla da karıştırmayın. O kadar da çapsız bir adam değil.
Aldığı oyuncular bilindik oyuncular illaki aralarından katkı verenler olacaktı girdiği maliyetle ortaya çıkan takım aynı oranda değil sıkıntı orada zaten.

Cenk’in kontratları ile şunu söylemek lazım: Zaniolo elimizde patlamasına rağmen zarar etmedik, nedeni alırken kazanmamız. Cenk’te ise elimizdeki en iyi oynayan Fernando ve Gomis’ten dahi kar edemedik

Dursun başlıycam senin yapacağın işe ama he valla bıktırdın gına geldi bize küfür edicem ceza yemek istemıyorum. Bela mısın arkadaş sen bize.

Kasada para olsa locaları bir hiç uğruna Ocak ayında satarlar mıydı sattıkları dönem kuruna bak şimdiki kura bak nereden baksan yine zarar ettirdiler.
loca fiyatları aynı değil mi yav 50 bin dolara loca verdiler. Kur cinsinden değişen yok.
23 ek loca var.
Toplamda 6 milyon dolara mı kaldı koca kulüp.

Birde demezler mi Cenk ergunun kurduğu kadro ile 2 yıl şampiyon olduk diye o dönem fatih terim donk'u çıkartmasa nereye şampiyon oluyordun. Çöp muamelesi yapılan kontratı bitsede kurtulsak denilen adamla şampiyon yaptı fatih terim. Bu başarıyı bile Cenk ergune pay ediyorlar.
Zaten o transfer dönemi öncesi Riva satılmıştı, aldığımız 350 milyon lirayla borç kapayıp üstüne bu adamları alıp tekrar aynı borcu yaptık.

Florya’da da aynısını yaşamayız diye umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt