- 17 Eylül 2018
- 20.474
- 23.379
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O dönem tarihin en büyük lig geliri anlaşması yapılmıştı Beinsports zaten 500 m dolar x 5 yıllık anlaşma imzalamıştı ilk sene ödeyebildi sonrasında döviz ve enflasyon yüzünden ödeyemez hale geldiler sürekli lig gelirini düşürdüler.Enflasyonu da dikkate alırsan Belhanda’ya 7, Feghouli’ye 8, Maicon’a 5 m euro maaş verdin o dönem, bu seviye adamlara bu paraları verecek kadar mal yoktur umarım. Mariano, Gomis, Fernando dışındaki her transfer olması gerekenden çok daha maliyetli ve yanlıştı.
Para yok iddiaların da yanlış. Tarihte edilen en yüksek kar seviyesine ulaşılmış nereye para yok.
50 milyon paran varken 5 milyon borcun lafını yapma seni tokatlarım.5 milyon borcum var
Ne transferi düşüncem bana ne
Gidiyor bu çocuk da
O sezon Galatasaray’ın ne kadar zarar ettiğini biliyor musun? Hadi sonradan düştü yayın geliri, en tepedeyken ne kadar zarar ettik sence?O dönem tarihin en büyük lig geliri anlaşması yapılmıştı Beinsports zaten 500 m dolar x 5 yıllık anlaşma imza ilk sene ödeyebildi sonrasında döviz ve enflasyon yüzünden ödeyemez hale geldiler sürekli lig gelirini düşürdüler.
Şu anda da benzer risk var Avrupa'da olamayalım tekrardan bir devalüasyon olsun kurduğumuz ya da paramızın olması hiçbir şey yaramayacak giderler x3-x4 olduğu an yine borç batak içinde olacağız koskoca firma bile 500 m dolar x 5 yıl tahattüt ederken bunu ön göremedi çünkü belirsizlikler içinde bir ülkede yaşıyoruz.
Verilen paraları tabi ki savunmuyorum sözleşme süreleri uzun maaşları yüksek ama parayla oyuncuları ikna edip getirebildin aksi durumda zaten gelmezlerdi.
Sonuçta o kurulan takım sayesinde 2 sene üst üstte şampiyonluk geldi tamamen başarısızda diyemeyiz
Ama planlamalar sonraki senelerde kurulan kadro kemikleştiğinde bozuk yerine doğru yapılmamaya başlandığı an 19/20 sezonu gibi Nzonzi, Lemina, Seri gibi kiralık sevdalara yönelip kurulan yapıyı tamamen bitirdi.
Kulübün kasasında isterse 100 milyar TL olsun sportif olarak bir gerçekliği yoksa bonservise harcamıyorsak taraftar olarak kimsenin umrunda olmaz.
2. Sezon sezonu sampiyon tamamlayan takimdan 4 oyuncu var o transfer doneminden. Şu 2 sezon sampiyonluk getirdi geyigi de baydi artikO dönem tarihin en büyük lig geliri anlaşması yapılmıştı Beinsports zaten 500 m dolar x 5 yıllık anlaşma imzalamıştı ilk sene ödeyebildi sonrasında döviz ve enflasyon yüzünden ödeyemez hale geldiler sürekli lig gelirini düşürdüler.
Şu anda da benzer risk var Avrupa'da olamayalım tekrardan bir devalüasyon olsun kurduğumuz ya da paramızın olması hiçbir şey yaramayacak giderler x3-x4 olduğu an yine borç batak içinde olacağız koskoca firma bile 500 m dolar x 5 yıl tahattüt ederken bunu ön göremedi çünkü belirsizlikler içinde bir ülkede yaşıyoruz.
Verilen paraları tabi ki savunmuyorum sözleşme süreleri uzun maaşları yüksek ama parayla oyuncuları ikna edip getirebildin aksi durumda zaten gelmezlerdi.
Sonuçta o kurulan takım sayesinde 2 sene üst üstte şampiyonluk geldi tamamen başarısızda diyemeyiz
Ama planlamalar sonraki senelerde kurulan kadro kemikleştiğinde bozuk yerine doğru yapılmamaya başlandığı an 19/20 sezonu gibi Nzonzi, Lemina, Seri gibi kiralık sevdalara yönelip kurulan yapıyı tamamen bitirdi.
Kulübün kasasında isterse 100 milyar TL olsun sportif olarak bir gerçekliği yoksa bonservise harcamıyorsak taraftar olarak kimsenin umrunda olmaz.
Çünkü Şampiyonlar liginde olmamanın bedeli eğer iyi kadro kuruyorsan onu besleyebilecek olan başarıdır aksi durumda başarısızlık çöküş olur bu kadro Avrupa'ya gitmesin yine aynısı olacak olmaması mümkün değil çünkü başarısızlık olan ortamda gelirler %50-60 düşer.O sezon Galatasaray’ın ne kadar zarar ettiğini biliyor musun?
Badou satışı dahil ve Cengiz sonrası tek harcama Nagatomo kiralık, 1 m euro bile değildi.
Bence de öyle olacak premier ligden birini alırız ağustos sonuIskartaya çıkacak 27-30 yaş aralığında kiralık düşebilecek orta sahaları listeleyelim.
Burhan’ın ilk bildiği 2 transfer var. Bir Ndiaye satışı dönemi Nagatomo gelişi, bir de Halil’in gelişi. İkisinde de BElmas vardı. Torreira falan yurtdışına çıkınca kesin anlaşma olmadan sallamasından kaynaklıBunu şeyden yapıyor, yarın bu oyunculardan biri gelirse biz ilk dedik diyorlar, burhancan da aynısını yapiyor
Bir oyuncu ile CL basari geliyor yani supermis hemen alalimHedefin CLmi sampiyonluk mu. İkisi de diyosan Anguissa. CL diyosan Hojbjerg, şampiyonluksa Wendel.
Beni seneye yapılacak kadro mühendisliği korkutuyor. Bu sene 2 transfere kadro tamam da seneye icardi'nin durumu belirsiz kalacak mı gidecek mi durumu olacak, mertens bırakacak, muslera bırakabilir, barış alper yüksek ihtimal satılır seneye, davinson sanchez durumunu da aynı satılabilir sağlam bir yapılanma gerekiyor ama başımızda cenk ergün olursa alınacak oyuncular ve giren kontratlar sıkıntı olma ihtimali yüksek geliyor bana. Dursun yeni gelecek başkana yine sıkıntılı kadro bırakabilir.Zaten o transfer dönemi öncesi Riva satılmıştı, aldığımız 350 milyon lirayla borç kapayıp üstüne bu adamları alıp tekrar aynı borcu yaptık.
Florya’da da aynısını yaşamayız diye umuyorum.
olmaz hoca 4-2-3-1den vazgeçerse idam edileceğini düşünüyor
Ya Umut, yazdıklarının %80i falan kolpa, güzelce anlatıyorum hala done koymadan sallıyorsun. Soruma cevap ver. Veremiyorsan da ben söyleyeyim 50 milyon euro, neymiş şampiyonlar ligiymiş gitsen de 20-30 olacaktı zarar yine. Üstüne elindeki orta sahayı satmana rağmen bu, Badou gitmese 70 m euro.Çünkü Şampiyonlar liginde olmamanın bedeli eğer iyi kadro kuruyorsan onu besleyebilecek olan başarıdır aksi durumda başarısızlık çöküş olur bu kadro Avrupa'ya gitmesin yine aynısı olacak olmaması mümkün değil çünkü başarısızlık olan ortamda gelirler %50-60 düşer.
Tıpkı 22/23 sezonunda yine şampiyonlar liginde yok olup zarar ettiğimiz gibi çünkü sürdürebilirlik için iyi kadrolar kurup Şampiyonlar ligi parasına mecburuz ne yazık ki bu düzende her sene mecburuz.
Sadece şampiyonlar ligi gelirleride değil şampiyonluk geldiği an aynı zamanda kombine, loca, mağazacılık, maç günü gelirleri hepsini tavan yaptırıyor.