Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Umut, yazdıklarının %80i falan kolpa, güzelce anlatıyorum hala done koymadan sallıyorsun. Soruma cevap ver. Veremiyorsan da ben söyleyeyim 50 milyon euro, neymiş şampiyonlar ligiymiş gitsen de 20-30 olacaktı zarar yine. Üstüne elindeki orta sahayı satmana rağmen bu, Badou gitmese 70 m euro.

2 sene şampiyon oldun ŞLye gittin göstersene bana o dönemki mağazacılık gelirlerini. Hala zarar ediyordu mağazacılık.
Mağazacılık gelirlerinde haklısınız ama benim vurguladığım daha çok şampiyonlar ligi ve şampiyonlukla gelen loca, kombine, sponsorluklar üzereneydi aşağıya done istiyorsunuz peki sunayım 2010-2020 arasındaki rakamlar var.

Zaten Ünal Aysal döneminden gelen kar topu en son 16/17 Avrupa'ya gidememekle beraber tavan yaptı hatta 16/17 sezonuna kadar 13/14 sezonu 2. olmamıza rağmen fenerin cezasından dolayı 14/15 sezonuda CL'ye gitmiştik yoksa o sezon oluşacak rakamlar 100 m euro'ya dayanırdı ki rekor olurdu ve 16/17 sezonu Avrupa'da olmayınca üstüne giderlerin bu denli yüksek olmasından dolayı tarihimizin en düşük gelirlerini elde edip rekor 71 m euro zarar yapmışız.

Zaten bunun sonucu 2017/18 sezonunda ettiğimiz zararla beraber FFP anlaşması imzalanmıştık zaten sıfırdan bir kadro kurulduğu için gayet elimizde şampiyon olan kemik kadro vardı.

17/18 sezonuna tamamen %100 şekilde hiçbir zaman başarısız diyemeyiz Fatih hoca yapmıştır katkısı vardır ama sonuç önemli bugünde kar yapıyorsak bunda Okan hocanın başarısı büyük çünkü eksiklere rağmen başardı.

FFP anlaşmasından sonrada 2019/20 sezonunda çok daha iyi bir planlamayla şampiyon olabilirdik ya da covid süreci olmasa tüm havayı arkamıza almışken yine şampiyon olabilirdik ama olmadı.

Ama işte bugün geldiğimiz noktayla geçmişte benzer kalıcı başarı istiyorsak sürdürebilir bir yapı olacaksa şampiyonlar liginde olmak zorundayız ki çok daha sürdürebilir bir yapıda olalım çünkü gelirleri %50 oranında etkiliyor

EfM8q1RWsAAA87v

1

Son düzenleme:
Senaya diye ölüp biten biri vardi bu nedir ya :asd:

senaya ve kumbedi'nin fanları var. adamların izlenecek 3 tane maçı yok.

sırf yeni boey olacak beklentisi ile bizim taraftarda enteresan bir ligue 1 sağ bek fetişi türedi. assignon, doue, senaya, kumbedi.

4 adamı toplasan 10 maçını izleyen bulamazsın

Twitter da tag açarak kulübe zenginleri çagirma işi tam şu ya :asd: (ali sabancı, bahattin vs )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt