Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.219
- 101.427
- 5.238
satmayın lan zaten alamıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senaya diye ölüp biten biri vardi bu nedir ya
Kendi kalesine degil kiSanki defans oyuncusu hiç kendi kalesine atmıyor geçen sene bizde Kaan atmadı mı.
Futbolda olur bazen.
Ya hadi bı s..
Tekrarını izlemedim ama video'da öyle gözüktü mobildenKendi kalesine degil ki
Mağazacılık gelirlerinde haklısınız ama benim vurguladığım daha çok şampiyonlar ligi ve şampiyonlukla gelen loca, kombine, sponsorluklar üzereneydi aşağıya done istiyorsunuz peki sunayım 2010-2020 arasındaki rakamlar var.Ya Umut, yazdıklarının %80i falan kolpa, güzelce anlatıyorum hala done koymadan sallıyorsun. Soruma cevap ver. Veremiyorsan da ben söyleyeyim 50 milyon euro, neymiş şampiyonlar ligiymiş gitsen de 20-30 olacaktı zarar yine. Üstüne elindeki orta sahayı satmana rağmen bu, Badou gitmese 70 m euro.
2 sene şampiyon oldun ŞLye gittin göstersene bana o dönemki mağazacılık gelirlerini. Hala zarar ediyordu mağazacılık.
Senaya diye ölüp biten biri vardi bu nedir ya
(ali sabancı, bahattin vs )Ali Gece'nin futbol bilgisi= her sene 50m verip rakibine fetocu, hırsız diyip sahte 5 yıldızla gezinmeyi görmezden gelmek ve piyasada ne kadar adam varsa parasını basıp almayı iş yapmak sanmakAli Gece birkac gundur mutemadiyen sacmaliyor maalesef
3. Bir goz olarak yorumumdur

O kadarını biliyorum rnktsAsıl hedef kim rdas
Galatasaraylı zengin iş adamları nerede hastaghi açalım
Hüseyin Yücel: "Beşiktaş'ın yapamayacağı transferi yok. Yeter ki istesin, bir şekilde kaynak bulunur. Nasıl ki diğer kulüpler bulduysa, biz de buluruz. Artık sıra bizde. Rehavete kapılmak yok, hayallerimiz çok büyük."