Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek ve ekibi nasıl birileriyse şampiyonluğa rağmen taraftar üzerindeki tüm sinerjiyi emdi bitirdi.Daha kötüsü 3 sene daha kalırsa mahf olduk demektir

Oğuz’un bu fiyatlara olmamasına sevindim de sen salak gibi 2-3 sefer bu oyuncuyu istiyorum diyip sonra vazgeçersen çalım diye dalga geçmelerine de ağlamayacaksın.

Ha keza zamanında da söylemiştim Alanya başkanı Fb’ye satmaya meyilli diye. Ya çıkıp bir hafta önce bu adam şartlarımızı aştı diyip kaçacaktın ya da şimdi yok yok çalım değil diye ağlamayacaksın.

Oğuz için bizim gerçekten 5 m euro seviyesinde para vereceğimize ihtimal dahi vermiyorum baştan beri Alanyaspor'a tepki gösterilip fiyatı aşağıya çekme çabaları ya da taraftara olmuyorsa bu fiyatlara olmadı demek için yem atıldığını düşünüyorum.

Bizim muhabirlerin son dönemde özgürlüğünü kaybedip tamamen yönetimin paralı kalemi haline gelmesinden sonrada hiç inancım kalmadı yazılanlar tutarlı gelmiyor.

Mctominay için 8 m euro teklif etmemiz gibi komik bir rakamla teklif yapmışızdır bu adama bu parayı veren Oğuz'a en fazla 1.5 m euro filan teklif etmiştir.

-Oğuz Aydın > resmi teklif yapılmış iş başkanlar düzeyinde ilerliyormuş ve transfer olumlu sonuçlanmaya
yaklaşmışlar toplam 4 m euro bonservis bedeliyle alıyorlar, oğuz ile tamamen anlaşmışlar.
Daha dün detayına kadar söyledim boşa döner diye beklemeyin.

An itibarıyla dediğim gibi Kerem'in çıkış yolunu kapatmak lazım.

2hafta sonra dözbekin durumu

IMG_2968.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt