Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oguz doue gibi oyunculari almayi beceremiyoz bizi hala tominey hojbjerg wendel vs gibi isimlerle uyutmaya calisiyorlar abv

Oğuz'u beğenmeyenler en geç seneye kadar Barış ve Kerem'i sattıktan sonra yerine alabilecekleri yerli kanadı yazarlarsa sevinirim.

Ben yabancı hesabı yapmaktan yoruldum herhalde bir planları vardır.

Dursun'dan kurtulma sürecine katkısı olacaksa sevindiğimiz bir hamle olur.

Nevzat'tan twit bekliyorum

Cüzdan bos mu? @Dursun Özbek

Durum öyleyse niye beklentileri düsürmek icin cikip konusmuyor?

Fbnin oğuzu almasının hiçbir mantıklı açıklaması yok o bölgede irfan var cengiz var hatta Emre mor var oğuz ne alaka yani irfanı mı satıyorlar acaba öyle olacaksa irfanın gidip oğuzun gelmesi kötü olmaz irfan kaç maçı çevirdi geçen sezon gitmesi güzel olur
Galatasaray'da parlayacağına, alır çöpe atarım. Mantık arayan kim.

Oğuz Aydın Fenerle anlaşırsa yangın tayfanın neferi olurum demiştim. Size yazıklar olsun yönetim. Her transfer oynatılmak için yapılmaz bazen geleceğe yatırım bazen de rakibin güçlenmesin diye yaparsın.

Fenerin çok mu ihtiyacı var Oğuz'a ? Cengiz , İrfan Can Kahveci, Emre Mor'un olduğu kanada alıyorlar neden ? Yukarıdaki sebeplerden

Dursun Özbek ile İbrahim Hatipoğlu, Oğuz Aydın transferinde Galatasaray markasını küçük düşürmüşlerdir. Açık şekilde karşılarında duruyorum ve muhtemelen erken seçime de gidileceğini düşünüyorum; çünkü daha fazla rezillik yaşatacaklar.

Oğuz Aydın transferine şimdilik tepki vermiyorum ancak, eğer kerem giderse ve biz de Can Keleş için Fenerbahçe yalaması Karagümrüğe gidersek bu sefer Hatipoğlu ve Cenk’e hiç duymadıkları türden küfürler edeceğim.

Dün de sordum cevap alamadım bugün tekrar sorup bir daha Oğuz konusunu açmayacağım. Şu heriften tarafsız şeffaf bir transfer görüşmesi çerçevesinde oyuncu alacağımızı düşünen var mıydı gerçekten? Ki ben yönetimi en yüksek sesle eleştirenlerden birisiyim Erden Timur da olsa bu çocuk febeye gidecekti.

1720968227089.webp

para varsa bile bunlar iletisim kurmasini, oyuncu almasini bilmiyor. erden timur neredeyse tek yetkili olarak 40 küsür transfer operasyonu gerceklestirdi, cogunlukla üst düzey kulüplerden oyuncu almasini bildi. bunlar alanyali hasan'dan oyuncu almasini bile beceremiyor.

Oğuz kim bilmiyorum izlemedim herifi lakin başkanın bizzat görüşüp alamaması tam Dursunluk bir hareket. Basına yapılacak haber servisleri belli oldu İlkay isminin çıkması falan tam şark kurnazları dolu yönetim

Valla çalım yediğimize ilk kez üzülmedim. Oğuz gerçekten iyi oyuncu ve Fenerbahçeye katkı verir ama bizim elimizde Barış, Ziyech, Zaha, Kerem gibi kanatlar var zaten. Sağ bek ve orta saha gelmediği için Dursuna sallamak doğal ama bu hususta sallamam.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt