Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan gidiyorsa güç kaybı olur kalıyorsa da kadro şişkinliği olur takım içinde huzursuzluk bile olabilir aynı mevkide 4 adam

Mor kiralanır, cengiz zaten dengesiz bir adam. Yav en sonunda adam yerli. Yerli oyuncu çok değerli

Aman rtas ne yedigine ictigine dikkatli ol oralarda, tanidim herkes orada izin yaparken feci ishal olmus, günlerce kusmus vs bi arkadasin kiz arkadasi cok kötü olmus mide agrilardan aglamis o derece

sagol rtas, üc gündür buradayim farkli farkli seyler yedim ve ictim simdiye kadar sorun yok

IMG_3308.webp

Boeyden gelen para ne oldu abi biri bunu aciklasin bilelim.

@Hasan Bekir gel üstat sen takip ediyordun bu mevzuyu. Ne oldu bu para

Oguzu madem alamadık onun parasıni ortasaha ya aktarmanız için nereye başvurmak gerekiyor

Oğuz oncelik gereken bir hamle degildi ama dursun Özbek ve İbrahim hatipoglu açıklama yaparak gereksiz iş yaptilar bu konu ile ilgili. Dursun Özbek o isi bana bırakın demişti, gördük. Çocuk bayağı bekledi bizi ama uzatırsa böyle olur bu işler. 15 gün içinde sağ bek ve orta saha taraftar baskısı ile alınmazsa 1 Eylül sonrasına kalır , çok net.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğuz Aydın iyi oyuncu belki şu an ihtiyaç olmasa bile alınmalıydı o sözlerden sonra kesinlikle alınmalıydı. İş bilmezlik, beceriksizlik. Kerem ve Tete'yi bir şekilde teklif gelmesini beklediler bence teklifte gelmedi benim anladığım artık Kerem'i tutacağız. Fener iyi transfer yaptı.

olan sn.buruk a olacak

aynı 2015 gibi,o vakit hamzaoglu da transfer hadiselerinde dursun yonetimine kalkan oluyordu ,sonu malum..

dün hocanin konusmalarindan sonra isin oraya gittigini gormek cok zor degil

Muslera
Nelsson
Davidson
Kohn
Torreira
Mertens
Zaha
Ziyech
İcardi
Tete
Oliviiera
Dubua

12 olmuş bile :d

Dursun yağlı suratında omlet yapayım dursunnnn

Aranızda gerçekten özellikle bu sene alanyaspor başkanından iyi futbolcu alınabileceğini inanan var mıydı? Bu adam gerekirse kimseye satmazdı ama yine bize vermezdi.

Sanki Mbappe herif. Keşke Galatasaray’da oynasaymış. Adamın vizyona bak. Böyle düşünsen bile kameralar karşısında denir mi bu iletişim özürlü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt