Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Piyasaya haber saldılar, 20-25e satılacak diye de kimse yemedi attıkları yemi.

Ellerinde para edebilecek iki adam var zaten şimdi de Kılıçsoy’a 20 m Fulham teklif etti haberlerini yayıyorlar.
Kılıçsoy için bir temsilciyle anlaşmışlar, AV ile de anlaşması varmış. 20 kolpaları oradan çıkıyor. Çift hane teklif zor şu an Semih’e

Kupon arazi bakıyor sanki bana. Ulan biriniz ben ilgilenirim bana bırakın diyorsunuz, biriniz keske bizde oynasa diyorsunuz. Antepspor mu ulan başında olduğunuz takım ciddiyetsiz herifler

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Forum yönetiminden yönetim yalakası muhabirlerin yasaklanmasını talep ediyorum. Bu adamlar mamalanıyorlar, yarın öbür gün eleştirilmesi gereken, kötü yönetilen bir şey olursa onu da yazamazlar. Bu adamlar kalemlerini satmış bu adamlardan gazeteci falan olmaz.

2-8 numara hazır daha iyisine bakıyoruz tam bir yalan makinası olmuşlar.

Yalan makinasına bunları görse doğruyu yanlışı unutur.

Sağ bek için abuk para vermeme doğru

Ama sağ bek lige yetişmeli yani ilk maçtan bi 10-12 gün öncesine dek gelmiş olmalı

Orta saha da Cl maçındam bi 10-12 gün öncesine dek gelmiş olsa iyi olur

“Yangın” yapma taraftarı değilim çünkü bunlar basınç altında garip şeyler yapabilir

Allahtan kadromuz iyi de yeni kadro kurma görevi yok bu yönetimin

Galatasaray tarihinde çift haneli transfer edilmis sağ sol bek yok hocam ne diyorsun ya. 10-11m bonsevis + senelik 4m dan 4sene mukavele eder sana en az 30m. Galatasaray bugüne kadar hangi beke 30m yatırım yapmış. Tuttuğunuz takımın tarihine bakın önce ya
tarihi gelir rekoru kırmış mı galatasaray ? yada florya arazisini falan satmış mı birilerine ? Para bu zamanda var.Senelik 4m mı alacakmış doue

Eğer Kerem kalıyorsa Oğuz Aydın için 5-6 M bonservis verilmesi ideal olmazdı bu transfer özelinde pek bir eleştirim olmaz, Ama sağ bek ve orta saha transferleri için süreç uzadıkça doğal olarak sabırsızlık artıyor çok fazla gecikmeden 2 tane doğru ve sağlam takviye gelmeli diye düşünüyorum. Bu 2 takviye gelirse ve kadroda düşünülmeyen oyuncularla ilgili hamleler hızlanırsa taraftar oldukça rahatlayacaktır.

İbrahim Hatipoğlu: "Pierre-Emile Hojbjerg çok iyi bir oyuncu. Çok talibi var. Seçeneklerin hepsini gördükten sonra karar vermek istediğini söylüyor. O diğerlerine göre daha fazla zaman alabilir.

Doue için basında 8-9 milyon avro teklif yaptığımız yazıldı ama daha az bir teklif yaptık.

Sağ bekteki bütçemiz 10-11 milyon avro değil. Bunun altında bir bütçe ayırdık.

Doue, bizim ihtimallerimizden bir tanesi. Herhangi negatif bir durum yok. Görüşmeler devam ediyor.

McTominay ve Doue ile eş zamanlı yürüyen başka oyuncular var. Aaron Wan-Bissaka da önceliğimiz değil."

tarihi gelir rekoru kırmış mı galatasaray ? yada florya arazisini falan satmış mı birilerine ? Para bu zamanda var.Senelik 4m mı alacakmış doue
Doue değil bisakka diyorum. En başından kandiniz muhabirlere. Bisakka yi alabilir mi bunlar o maliyete girebilir mi? Beke o kadar para veren adam 20m vermesi lazim orta saha içinde. Bunlarin max bütçesi 15m falan. 2 bolgeye 7-8m dan toplam 15m harcayıp işi bitircekler

Delikanlı adam satmak "istemediğimiz" demez "SATMIYORUZ" der.

Satmak istemediğimizden şu anlaşılıyor Sanchez'e 15 verseler sırtımızda taşıyıp Bankalar Birliğine yatırırız Barış'a 30 verseler kanatlanıp satar adaya yatırım yaparız.

İbrahim Hatipoğlu: Sanchez'e de çok ciddi teklifler var. O da satmak istemediğimiz oyunculardan biri."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt