Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Oğuz aydın kısmına takilmiyorum Alanya'nın aynı paraya bize vermeyeceği aşikar.. Emre akbaba daha önce bu ülkede gösterilmeyen bir direniş gösterdiği için bize gelebildi her oyuncudan aynı tepkiyi bekleyemezsin..
Kağıt üstünde aşırı gereksiz bir iş olmuş cengizi sepetlemedikleri surece.. Veya kanat rotasyonu olarak aldılar solda tadicle sezona girecekler adam satmadan bir de sol kanat almazlar..
Şahsen maximin işi oğuz yüzünden askıya alınırsa ben mutlu olurum maximin'in uyum sağlama ihtimali oldukça düşük ama tutsa ligi otturecek adam Zaha gibi

Oyuncuların kampa katılamamasının sebebi oyuncuların turnuvada oynuyor olmasıymış.
Hem Euro 24, hem Copa América final maçları kaldı bir tek
Harry Kane’i mi, Messi’yi mi alacaksınız?
Daha ilk günden söyledik bunlar bahanelerle yalanlarla taraftarı kandırıyor. Dursunu adımız gibi biliyoruz artık. Vizyonsuzluğuna, beceriksizliğine hep bir yalan kılıf bulur

Soyle bir dusunuyorum Lucas ve Scott yan yana oynayinca acaba nasil bir uyum olur saha icinde?

iste ben de diyorum ki o paralara çıkmazsan zaten 6.hafta kaan ayhan oynar.
Ne alakasi var ya. Valla dengeniz şaştı sizinde dursun cenker ve Hatipoğlu yüzünden mantıklı yorum yapan adamlar bile forumda bozuldu. Gider potansiyelli kimsenin ismini duymadığı boey zamanındaki gibi birini getirirsin yavaş yavaş performans alırsın. Angelino aldik noldu herkes 10+ asist banko vs diyordu. İyi para verince o adam tutuyor mu oluyor veya düşük paraya alınan adam katkı vermeyecek mi oluyor? Kaan kac paraya geldi? Adam her yerde savaşıyor ediyor

Şuan yangının tek sebebi kampa yetiştirecegiz söylemi üzerine almalı ama adamın bıyığından tut herşeyine laf ediliyor.
Tipine laf etmeyi dogru bulmuyorum adamin tipinde oyle tuhaf birsey de yok aslinda ama az once ikinci kampa transferlerin yetisecegini soz verdi. Simdi 10-12 gune yine kimse gelmezse kufuru yiyince aglamayacaklar.

İbrahim Hatipoğlu: "Doğrudan oynayacak bir yerli transferi olacağını zannetmiyorum. Sadece yatırımlık, genç oyuncular olabilir."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt