Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tominay 10 milyonda durduran nolmus gitse gitse Everton filan yapacak hayırdır yani hala bu ismi aniyorlarsa bunlarda bu maliyetlerle beyin namına bir şey yoktur.

GSdQ1RaWYAAMpqi

Liseli zihniyeti taşıyan hiç bir kimse Galatasaraya cebinden para vermez. Erden Timur lise zihniyetine aykırı bir adamdı ve yediler bu kadar basit. Galatasaray baskanlarindan 5 kuruş feda parasi Galatasaraya gecmez. Bileklik satarak kalkinmaya çalışan adama gittiniz bütün yetkileri verdiniz. Hepiniz bu işten sorumlusunuz lise tayfa

Davinson’a ciddi teklifler varmis. Hadi yerini Nelsson ve bir oyuncu alarak doldurursun. Kerem menajerini degistirdi ve ayriliga kendini hazirliyor. Baris iyi bir sezon ve EURO 2024 gecirdi. Kerem’e 13-14 milyon ve Baris’a 25 milyon civari bir teklifler geldi ve ikisi de gitmek isterse satislarina onay vereceksiniz. Yerlerini hangi yerli oyuncular ile dolduracaklar merak ediyorum. Hic mi ileriyi dusunmuyorsunuz.

Cihan Canak gitti. Oguz Aydin gitti. Baska kim var? Danimarka’da oynayan Aral’i da ucuza birakmazlar bence, 2028’e kadar sozlesmesi var.

Şu istesek alabileceğimiz oyuncular var konusu öylebir hikaye ki, bu dediğin zaten misal amedspor için de geçerli. Menajer sana 20 tane adam getirir imzala dersin imzalanır.
İstesek alırız dediğin oyuncular hocanın ve scout ekibinin iştiaresi sonucu ortaya çıkan isimlerden birisi mi değil mi?

Avrupada gözden düşmüş,takımı tarafindan sutlanmak istenen oyuncular hariç bir tane adam alamayiz. Bunu kafanıza yazın burasi Türkiye önce yaşadığınız ülkeyi bilin. Melo suymus sneijderiymis torreira siymis hepsi gözden düşüp gönderilmek istendiği için gidip ilgilenip aldın. Kimse sana oynatabileceği adamı ucuza vermez. Kimseninde kemik kadrosundaki adami alamazsin. 3.4. alternatif olmuş Avrupa takımlarında kim varsa araştırın onlardan birileri gelir.
Transferin basındakı adamın ne diyor Bizmi diyoruz oturdugumuz yerden mi uyduruyoruz adamı once davulla zurnayla manchestera gidiyoruz dedirtiyor yetmiyor çıkıp manu ve premier ligden oyuncu bakiyoruz maliyetli olması normal , oda yetmiyor onuda ileriye tasıyıp mctominay icin ugrasıyoruz diye açık açik söyluyor. Sonunda suçlu o herifi istedi diye taraftar nasıl oluyor ???

BEn bugüne kadar hiç bir kulüp başkanının fakirlestigini görmedim rahmetli ozhan Canaydın hariç.Bursa başkanı rahmetli mehmet yazıcı bile otel.ustjne otel.dikti.Kulup başkanı olupta cebinden kulübe destek olan bir tek bu ali var.O da hırsından yagdirdikca yağdırıyor.

Adam 1.5 ay önce şampiyonluk yaşamış taraftarın psikolojisini ne hale getirdi ya. Organize bir kötülük var burada beceriksizlikle açıklanamaz bu.

Transferin basındakı adamın ne diyor Bizmi diyoruz oturdugumuz yerden mi uyduruyoruz adamı once davulla zurnayla manchestera gidiyoruz dedirtiyor yetmiyor çıkıp manu ve premier ligden oyuncu bakiyoruz maliyetli olması normal , oda yetmiyor onuda ileriye tasıyıp mctominay icin ugrasıyoruz diye açık açik söyluyor. Sonunda suçlu o herifi istedi diye taraftar nasıl oluyor ???
O değilde nasıl boklu kürekle peşlerine düştüler İngiltere'de ama , satırla kovalamislar bizimkileri 🤓

McTominay ve Hojbjergin isimlerini de verdi. Bu ikiliden biri Fenerbahçe ya da Beşiktaş’a giderse o zaman göreceğiz bu isotçuyu.

Ben bugüne kadar febeye çok topçu kaptırdığımızı gördüm. En çok genclerbiiginden tarika üzülmüştüm. Sonra herif piyasadan kayboldu gece hayatı falan bitirdi kendini.O günden beri febeye kaptırdığımız hiç bir topcuya çok üzülmedim

Ben de Alper potuka cok kızmıştım..Kap açıklaması yapıp kaptırmıştık gerci bir halt yapamadi orası ayrı

İnanma kardeşim sen herşeye inanıyor musun ben inanmiyorum. İbrahimoviç diyen adamdı Dursun onlara inaniyorsan sorun sende

Davinson’a ciddi teklifler varmis. Hadi yerini Nelsson ve bir oyuncu alarak doldurursun. Kerem menajerini degistirdi ve ayriliga kendini hazirliyor. Baris iyi bir sezon ve EURO 2024 gecirdi. Kerem’e 13-14 milyon ve Baris’a 25 milyon civari bir teklifler geldi ve ikisi de gitmek isterse satislarina onay vereceksiniz. Yerlerini hangi yerli oyuncular ile dolduracaklar merak ediyorum. Hic mi ileriyi dusunmuyorsunuz.

Cihan Canak gitti. Oguz Aydin gitti. Baska kim var? Danimarka’da oynayan Aral’i da ucuza birakmazlar bence, 2028’e kadar sozlesmesi var.
2 milyona yerleri dolarsa dolar dolmazsa çokta umrumuzda kafası içeren bir transfer ekibi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt