Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki bu adamla hala neden ugrasiyoruz? Bu sartlari makul.fiyatlara indiremiyecegine göre?
İbrahim Hatipoğlu: "McTominay'in maliyetinin yüksek olması kadar normal bir durum yok. Bonservisi için görüşülüyor. Bizim için karar noktasında bonservis ve oyuncu alacağıyla toplam maliyet önemli. Hem kulüple hem de oyuncuyla olan görüşmeler tamamlandığında maliyet ortaya çıkıyor. Pierre-Emile Hojbjerg teklifimizi düşünmek için süre istedi. Diğer teklifleri de görüp düşünüp karar vermek istiyor."

McTominay ve Hojbjergin isimlerini de verdi. Bu ikiliden biri Fenerbahçe ya da Beşiktaş’a giderse o zaman göreceğiz bu isotçuyu.

Geçen sene fabrizio fred’i bize yazdıktan sonra hemen fener sulanmıştı.

Şimdi kendi yöneticimiz muhtemelen daha %10 bile yol alamadığı adamların isimlerini davulla zurnayla duyuruyor.

Mesela ben eminim hojberg, mctominay ve rabiot’dan birini kesin olarak fener alacak. Adamların senelerdir politikası bu çünkü sağolsun bizim yöneticilerde ekmeğe yağ sürüp fenere yediriyor

BEn bugüne kadar hiç bir kulüp başkanının fakirlestigini görmedim rahmetli ozhan Canaydın hariç.Bursa başkanı rahmetli mehmet yazıcı bile otel.ustjne otel.dikti.Kulup başkanı olupta cebinden kulübe destek olan bir tek bu ali var.O da hırsından yagdirdikca yağdırıyor.
Ali çünkü para kazanmanin ne demek olduğunu bile bilmiyor. Bizim fabrika ne kadar kazanıyor bilmiyor bile. O sadece para yiyor. Adnan Polat in milyon borcu vardı yedi götürdü paralari. Hepsi böyle malesef

"Fb'yi sampiyon yapacaklar" cumlesinddki gizli özne dursun yonetimi ellam

Yabanci sag bek ve yabanci 8 numaranin yani sira sag bek yedegi olarak Zeki Celik ve sol bek yedegi olarak Ridvan Yilmaz veya Yasin Özcan alinmali. Zaha'yi gönderip 10 numara alamayacak olan bir yönetimden bu kadar hamle beklemek gercekci degil ama sayisal olarak büyük eksiklik var. Dubois-Turap ve Köhn-Kazimcan dörtlüsüyle sezona girmek üzereyiz.

Bu Florya nin parası lisenin kalorifer dairesinde gizlice paylaşılacak mı la neden bu adama oy verdiniz o zaman?

İbram denen herif tahmin ettigimizden de bihaber bu islerden sanirim

Belli bir anlasma zemini olduysa gidersin ingiltereye 25 istenen adamin neyine gidiyosun?

Ya da kulubun parasiyla doya doya geziyolar 3. Bir alternatifi yok bunun

Mc tmmy 25 bonservis, 10 milyon maaş haberi kuyruklu yalan

Bunlar 15-20 bonservis vercekler, 5-6 civarı maaş.

Paralı itlerine böyle haber yaptırıyorlarki, yapılan transfer uyguna yapıldı başarılı transfer diye algılansın diye.

Yönetim dosta korku düşmana güven salarken taraftarın tepkisi normal
Rakipler ayağımızın kaymasını beklerken en büyük güvenceleri bizim yönetim

İbram denen herif tahmin ettigimizden de bihaber bu islerden sanirim

Belli bir anlasma zemini olduysa gidersin ingiltereye 25 istenen adamin neyine gidiyosun?

Ya da kulubun parasiyla doya doya geziyolar 3. Bir alternatifi yok bunun
hayret hakaret etmemıssın msjda

Geçen sene fabrizio fred’i bize yazdıktan sonra hemen fener sulanmıştı.

Şimdi kendi yöneticimiz muhtemelen daha %10 bile yol alamadığı adamların isimlerini davulla zurnayla duyuruyor.

Mesela ben eminim hojberg, mctominay ve rabiot’dan birini kesin olarak fener alacak. Adamların senelerdir politikası bu çünkü sağolsun bizim yöneticilerde ekmeğe yağ sürüp fenere yediriyor
bu adamların hedef olduğunu da düşünmüyorum alamayacaklarını bildikleri için isim verip duruyorlar işte. Apar topar ingiltereye gitme işi de şov, bakın çalışıyoruz şovu.

Belki orada 3.kalibre bir herifle anlaşmışlardır. Muhtemelen de 20 gün sonra o herif gelecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt