Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oğuz aydın için ağlanan nöbete ancak hezeyan nöbeti derim bedava bile olsa ihtiyaç fazlası. 2 ve 8den başka bir gündemi kabul etmiyorum

Mesele inanmak mı ? bende biliyorum alamayacagını bakkaldan 2 sakazı zor alır komitenin basındaki herif. Adam düpe düz yalan söylüyor taraftara bu meşru bir şey değil bunları yaparsan tepkide yersin. Ne yapalım istedigi yalanları atsın hayalleri satsın taraftara kendi haline bıraktık ya diyerek devammı? edelim bu kulubun bir degeri var hem ulusal, hem global. Bu makamın da oyle GS yetkilisi biryere davulla zurnayla gidiyorsa o adamı bitirmek için gider eli arkada baka baka donmez. Her dakika ismini sayıklamaz taraftar gibi sayıklarsa da bitiremezse rezil bir durum oluşturur imaj açısından.
Hocam yapılacak tek tepki var sezon başına kadar bekleyip market kapanir kapanmaz ıslık şov vs. + Olarak seni tenzih ediyorum bilmediğimden dolayı ama bir ton taraftsr gidip yalancı gazetecileri takip edip yayınlarına katılıyor. Takip etmeyin tepki gösterin bakayım yönetimi savunabiliyorlar mi? Adamlarin var olma amacı seni bir şekilde yayinlarina çekmek. Haber doğruymus yalanmis umurlarinda değil. İzlemeyin etkileşim vermeyin bakayim neler değişiyor sonra.

Unutmayin gemiyi ilk fareler terkeder. Tepkiyi ilk gazetecilere, tepkinin en büyüğünü de yönetime verin. Sizlerin adamlar aklıyla alay ediyor gidip yayınlarina para veriyorsunuz. Bu enayilikten başka bişey değil. Bunu yapanlar acunun kanalini izleyenlerden farksız gözümde

Bu adam ingiltereye niye gitti abi biri bana açıklasın

Gidip mctominayın ne kadar maaş istediğini sorup geri mi geldi
Gezmeye tabi adamın maaşını ne kadar istedigini ögrenmek için londraya gitmeye gerekmi var yazarak bile ögrenebilirsin onu geç yetkili olmayada gerek yok bence :asd: ben yada sen buradan ne kadar isteyebilecegini bilebiliriz aşagı yukari yani biraz futbol takip ediyor oluşumuzla :d

Herifler baskiyi azaltmak icin Ingiltere’ye gittiklerini haber bile yaptirdilar ne desek bos. Ondan sonra taraftar beklentiye girince taraftar suclu oluyor. Koca camia’yi kimler yonetiyor.

Hadi transferler gecikebilir, her sezon bunlari yasiyoruz zaten ama en buyuk sorun profesyonellikten uzak sekilde hareket edilmesi. McTominay’i sana 10 milyona falan birakirlar mi ManUtd enayi mi. Bir de cikip AWB onceligimiz degil diyor. AWB bu yasta bizim lige gelir mi yav kimi kandiriyorsunuz.

Hatipoğlu’nun açıklamalarını okurken şu şekil takıldık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunlar simdiye kadar hayali transfer görüsmeleri yapmistir, yani ciddi ciddi görüsme yapilmamistir. Bizi oyalayip duruyorlar son günlerde milletin cöp oyunculari bedavaya kiralayip yüklü maas verecegiz

Barış Sanchez Nelsson bu üçünün satılıp satılmaması satılırsa da kaça satılacağı bu yönetimin hainlik mertebesine çıkıp çıkmayacağını esas belirleyecek mevzudur benim gözümde.. Yoksa her türlü birilerini alırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt