- 18 Mayıs 2011
- 53.003
- 56.879
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ee dedik ama bu adam ET ve Okan hoca var diye bir şey yapıyor gibi görünüyor diye. sanki ilk dönemden hiç tanımadınSon 2-3 günde yapilan aciklamalar ve Oguz transferinde yasanan skandallar hic bir sekilde güzellenemez. Milyonlarca insani kandirdilar gibi duruyor.
Hocam yapılacak tek tepki var sezon başına kadar bekleyip market kapanir kapanmaz ıslık şov vs. + Olarak seni tenzih ediyorum bilmediğimden dolayı ama bir ton taraftsr gidip yalancı gazetecileri takip edip yayınlarına katılıyor. Takip etmeyin tepki gösterin bakayım yönetimi savunabiliyorlar mi? Adamlarin var olma amacı seni bir şekilde yayinlarina çekmek. Haber doğruymus yalanmis umurlarinda değil. İzlemeyin etkileşim vermeyin bakayim neler değişiyor sonra.Mesele inanmak mı ? bende biliyorum alamayacagını bakkaldan 2 sakazı zor alır komitenin basındaki herif. Adam düpe düz yalan söylüyor taraftara bu meşru bir şey değil bunları yaparsan tepkide yersin. Ne yapalım istedigi yalanları atsın hayalleri satsın taraftara kendi haline bıraktık ya diyerek devammı? edelim bu kulubun bir degeri var hem ulusal, hem global. Bu makamın da oyle GS yetkilisi biryere davulla zurnayla gidiyorsa o adamı bitirmek için gider eli arkada baka baka donmez. Her dakika ismini sayıklamaz taraftar gibi sayıklarsa da bitiremezse rezil bir durum oluşturur imaj açısından.
1 mağlubiyet daha alsak şampiyonluk gidiyordu.
Üstüne bu sene minimum 8 UCL maçı var.
9m euroya İbrahim Hatipoğlu rüyasında bile göremez o adamı. İlk teklife satacaklar vizyon yoksunlarıDavinson gitmemeli, world class stoper bulmuşuz fırsat çıkmış da, kimi alıcan satıp.
Urfaspor’a çevirdiler iyice kulübü.
3 numara lazım
İnşallah bu sene min 8 ucl maçımız olur amin1 mağlubiyet daha alsak şampiyonluk gidiyordu.
Üstüne bu sene minimum 8 UCL maçı var.
Mahmut konu sence oğuz mu? Bunu mu anladınoğuz aydın için ağlanan nöbete ancak hezeyan nöbeti derim bedava bile olsa ihtiyaç fazlası. 2 ve 8den başka bir gündemi kabul etmiyorum
Gezmeye tabi adamın maaşını ne kadar istedigini ögrenmek için londraya gitmeye gerekmi var yazarak bile ögrenebilirsin onu geç yetkili olmayada gerek yok benceBu adam ingiltereye niye gitti abi biri bana açıklasın
Gidip mctominayın ne kadar maaş istediğini sorup geri mi geldi
ben yada sen buradan ne kadar isteyebilecegini bilebiliriz aşagı yukari yani biraz futbol takip ediyor oluşumuzla :dTrollukten iidirhayret hakaret etmemıssın msjda