Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz 7 milyonu Torreira için bile ödemedik geçiniz ya halen Oğuz Oğuz Oğuz
Usta bence mesele oğuz moğuz değil, mesele bizim yönetimim ve başkanın yalan konuşması. Keşke alsak iyi oyuncu falan deme kardeşim, bizden 7 milyon istiyorlar vede biz vermiyoruz. Bukadar. O zaman bu taraftar tepki değil alkış tutar. Milli takımdan turnuva öncesi yollanmış, kadroya girememiş adama 7 milyon ha, iyi sövüş.

Vasat Topcu degilsede oynamamaktan vasat olacak fenerin kac tane kanadi var hayatta kadroya giremez nerde oynayacak maximin tadic irfan emre mor kent cengiz oguz aydin hangisini kesecek ?

Boyle bir adama 5 milyon baglamak salaklik Bizde kerem gitse bile kadroya giremez ki bence kerem gitmeyecek

Ziyech Zaha Baris Kerem Yunus hangisini kesecek

Yatirim desen oda degil yatirim yapip bir yere kiralaman lazim o oyuncuda 5 milyon olmaz

Sezon baslasin iyiki almamisiz sagol ali koc dersini
cevap verdigin adam kerem yerine oguzu tercih ediyor renktaş

10 -10 degil sag bek icin 10 -11 milyon butce ayrılmamıs o rakam muhtemelen 10+5/6 falan
Ya ne 10+5 i çok daha fazla olması lazım

Takım burak zamanı kan ağlarken harcadığımız paraya bak ,geçen sene bonservisli oyuncu alamıyoduk ona rağmen totalde yine 20yi geçtik biz bu sene paramız var diyoruz sen hesap et ne harcayabileceğimizi,ben farazi 20 diyip 10-10a böldüm

Ya ne 10+5 i çok daha fazla olması lazım

Takım burak zamanı kan ağlarken harcadığımız paraya bak ,geçen sene bonservisli oyuncu alamıyoduk ona rağmen totalde yine 20yi geçtik biz bu sene paramız var diyoruz sen hesap et ne harcayabileceğimizi,ben farazi 20 diyip 10-10a böldüm
Mantıken olması gereken senin dedigin ama ben ibonun sagbek için 10-11 fazla o kadar butce ayırmadık soylemi ve tominaya 10 milyon ayırıldı haberini birlestirip farazi butcemizi bulmaya çalıstım

Sanchez 25 den aşağı gitmemeli

20240714_202845.webp

Tesisin %25i falan bu bitmeyen kısım
%75ine daha hiç başlanmadı.
O tesisin 2.fazına başlanmaz bile hiç ihtimal vermiyorum

Tesis faal iken bi yanda inşaat falan yapılmaz sesi tozu toprağı olmaz o iş

Orası bi de eğimli olan kısım,düzlenmesi bile seneler sürer dursun varken

oguz fırsat transferi olarak en fazla 3 4 eder

oda barış gibi tutup satacagını düşünürsek

gecen sene zaha kerem forma kavgası yapıyorduk oguz hic oynuyamaz takımda

gökdeniz gürpüz diye bi eleman var onu bile göremedık

yönetim oguzu alsa bence barışı gonderebilirdi alınmaması bizim acımızdan daha iyi olmuş bile olabilir

Burda performans vermiş Türk oyuncuların önemini kavrayamayan kim varsa sezon sonunda ağlamalarını göreceğiz maalesef. Barış ve Keremin ayrıldığı denklemde ki gidecekler göreceksiniz (hatta Yunus da gidecek) oynatacak Türk oyuncu bulamadığımız zaman ne kadar önemli olduklarını göreceksiniz.

Vasat Topcu degilsede oynamamaktan vasat olacak fenerin kac tane kanadi var hayatta kadroya giremez nerde oynayacak maximin tadic irfan emre mor kent cengiz oguz aydin hangisini kesecek ?

Boyle bir adama 5 milyon baglamak salaklik Bizde kerem gitse bile kadroya giremez ki bence kerem gitmeyecek

Ziyech Zaha Baris Kerem Yunus hangisini kesecek

Yatirim desen oda degil yatirim yapip bir yere kiralaman lazim o oyuncuda 5 milyon olmaz

Sezon baslasin iyiki almamisiz sagol ali koc dersini
Oynamayacağını nereden çıkarıyorsun? Rekabet iyidir, saydığın kanatların hepsinden farklı tarzda bir adam, Fb kullanamayabilir ama hiç ihtiyaçları yoktu denecek biri de değil

Bizdeki oyunculara gelince, saydığın beşli içinde Barış hariç hepsinden iyi bir sezon geçirdi. Zaha - Ziyech - Kerem kalacak mı belli değil, hocanın da Yunus'u tarz olarak pek tuttuğunu sanmıyorum ben beğensem de. Zaten bence Zaha - Ziyech as planda olmayacaksa gitmesi gereken adamlar, Kerem'i ise çoktan satmış olmalıydık ama ben de gideceğini sanmıyorum kim talip olur ki çünkü

Kerem'i satıp yerine Oğuz'u koymak Marcao'yu satıp yerine Abdülkerim'i koymak gibi olacaktı. Hem kar edecektin hem daha iyi bir oyuncun olacaktı hem de yerli dengesini bozacaktın lehine

Mantıken olması gereken senin dedigin ama ben ibonun sagbek için 10-11 fazla o kadar butce ayırmadık soylemi ve tominaya 10 milyon ayırıldı haberini birlestirip farazi butcemizi bulmaya çalıstım
2.5u para sanıp emini yollamaya çalışan

Ross için gelen 1.5 luk teklife iyi teklif diyen adamın söylediğini ciddiye almaya gerek yok

Burda performans vermiş Türk oyuncuların önemini kavrayamayan kim varsa sezon sonunda ağlamalarını göreceğiz maalesef. Barış ve Keremin ayrıldığı denklemde ki gidecekler göreceksiniz (hatta Yunus da gidecek) oynatacak Türk oyuncu bulamadığımız zaman ne kadar önemli olduklarını göreceksiniz.
argümanınızda döngüsel muhakeme mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt