- 3 Haziran 2015
- 56.764
- 65.899
- 4.143
Yani biz 5 verdiysek ve febe aldıysa daha düşük gösterecekler dediğim gibi 3-4 gösterecekler ama takas da bekliyorum açıkçasıOguza 7 milyon da hayli fazla cidden dogruysa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani biz 5 verdiysek ve febe aldıysa daha düşük gösterecekler dediğim gibi 3-4 gösterecekler ama takas da bekliyorum açıkçasıOguza 7 milyon da hayli fazla cidden dogruysa.
Usta bence mesele oğuz moğuz değil, mesele bizim yönetimim ve başkanın yalan konuşması. Keşke alsak iyi oyuncu falan deme kardeşim, bizden 7 milyon istiyorlar vede biz vermiyoruz. Bukadar. O zaman bu taraftar tepki değil alkış tutar. Milli takımdan turnuva öncesi yollanmış, kadroya girememiş adama 7 milyon ha, iyi sövüş.Biz 7 milyonu Torreira için bile ödemedik geçiniz ya halen Oğuz Oğuz Oğuz
cevap verdigin adam kerem yerine oguzu tercih ediyor renktaşVasat Topcu degilsede oynamamaktan vasat olacak fenerin kac tane kanadi var hayatta kadroya giremez nerde oynayacak maximin tadic irfan emre mor kent cengiz oguz aydin hangisini kesecek ?
Boyle bir adama 5 milyon baglamak salaklik Bizde kerem gitse bile kadroya giremez ki bence kerem gitmeyecek
Ziyech Zaha Baris Kerem Yunus hangisini kesecek
Yatirim desen oda degil yatirim yapip bir yere kiralaman lazim o oyuncuda 5 milyon olmaz
Sezon baslasin iyiki almamisiz sagol ali koc dersini
Ya ne 10+5 i çok daha fazla olması lazım10 -10 degil sag bek icin 10 -11 milyon butce ayrılmamıs o rakam muhtemelen 10+5/6 falan
Sevda yüzünden ölmek de ayıp değilBiraz daha açar mısın
az daha açSevda yüzünden ölmek de ayıp değil
Bütün iş tomineyle bissaka olabilmekte yani yürekte
Mantıken olması gereken senin dedigin ama ben ibonun sagbek için 10-11 fazla o kadar butce ayırmadık soylemi ve tominaya 10 milyon ayırıldı haberini birlestirip farazi butcemizi bulmaya çalıstımYa ne 10+5 i çok daha fazla olması lazım
Takım burak zamanı kan ağlarken harcadığımız paraya bak ,geçen sene bonservisli oyuncu alamıyoduk ona rağmen totalde yine 20yi geçtik biz bu sene paramız var diyoruz sen hesap et ne harcayabileceğimizi,ben farazi 20 diyip 10-10a böldüm
O tesisin 2.fazına başlanmaz bile hiç ihtimal vermiyorumTesisin %25i falan bu bitmeyen kısım
%75ine daha hiç başlanmadı.
Yarınispanya-ingiltere maçı başlasa da yeni transferlerimizi izlesek
Kereme kizarim ama Turkiye liginde dikine gidip adam gecebilen en iyi oyuncudurcevap verdigin adam kerem yerine oguzu tercih ediyor renktaş
Oynamayacağını nereden çıkarıyorsun? Rekabet iyidir, saydığın kanatların hepsinden farklı tarzda bir adam, Fb kullanamayabilir ama hiç ihtiyaçları yoktu denecek biri de değilVasat Topcu degilsede oynamamaktan vasat olacak fenerin kac tane kanadi var hayatta kadroya giremez nerde oynayacak maximin tadic irfan emre mor kent cengiz oguz aydin hangisini kesecek ?
Boyle bir adama 5 milyon baglamak salaklik Bizde kerem gitse bile kadroya giremez ki bence kerem gitmeyecek
Ziyech Zaha Baris Kerem Yunus hangisini kesecek
Yatirim desen oda degil yatirim yapip bir yere kiralaman lazim o oyuncuda 5 milyon olmaz
Sezon baslasin iyiki almamisiz sagol ali koc dersini
2.5u para sanıp emini yollamaya çalışanMantıken olması gereken senin dedigin ama ben ibonun sagbek için 10-11 fazla o kadar butce ayırmadık soylemi ve tominaya 10 milyon ayırıldı haberini birlestirip farazi butcemizi bulmaya çalıstım
argümanınızda döngüsel muhakeme mevcutBurda performans vermiş Türk oyuncuların önemini kavrayamayan kim varsa sezon sonunda ağlamalarını göreceğiz maalesef. Barış ve Keremin ayrıldığı denklemde ki gidecekler göreceksiniz (hatta Yunus da gidecek) oynatacak Türk oyuncu bulamadığımız zaman ne kadar önemli olduklarını göreceksiniz.