- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.893
Laf eden taraftar Galatasaraylı olmuyorsa, yalan söyleyen yönetici de Galatasaraylı değildir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş bir muhabbetLiseli zihniyeti taşıyan hiç bir kimse Galatasaraya cebinden para vermez. Erden Timur lise zihniyetine aykırı bir adamdı ve yediler bu kadar basit. Galatasaray baskanlarindan 5 kuruş feda parasi Galatasaraya gecmez. Bileklik satarak kalkinmaya çalışan adama gittiniz bütün yetkileri verdiniz. Hepiniz bu işten sorumlusunuz lise tayfa
bunu dediyse iyi aforoz edilir twitterda mal herifLaf eden taraftar Galatasaraylı olmuyorsa, yalan söyleyen yönetici de Galatasaraylı değildir
Bizim yönetimde olayı siyasi boyuta çekmek istemiyorum ağırlıklı olarak iktidar partisi adamları var fatih altayliyi hayatta kabul etmezlerfatih altaylı
atıcan mı özelden tipini?
degerli yoneticimiz gsyiad dakiilk.
#DursunÖzbekİstifa
#İbrahimHatipoğluİstifa
#gsyiad kapatılsındegerli yoneticimiz gsyiad daki
dernekte bos toplantırina geri dönmeli destekliyorum
Hayır hocam yönetim beklenti yüksek diye bakın ilgilendiği olmadı diyip tabiri caizse sıtmaya razi etme stratejisi uyguluyorBelhanda’ya verdik.
Bissaka haberlerini salan muhabirler yönetimden bağımsız mı saldı diyorsun? Tüm isimleri yönetimin sızdırdığı çok belli.