Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.567
- 5.167
- 2.493
Ortasahaya box to boxAs, kimi istiyon ona göre
Sağa defansı mukemmel hücumu iyi bek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortasahaya box to boxAs, kimi istiyon ona göre
Bulup hemen sıkaut ekibine alalım.VAY VAY
emre beyin instada lokmaceva hanımla fotosunu arar iken ne buldum yorumlarda
Ekli dosyayı görüntüle 252473
Daha cok bekleriz cenk ergün finali izlemeye gitmis keyif yapiyolarOrtasahaya box to box
Sağa defansı mukemmel hücumu iyi bek
Artik sinirden kamikaze önümüze gelene sapliyozUtkucana niye sallamıs taraftar anlamadım
Ne haha atıyorsun lan heaDaha cok bekleriz cenk ergün finali izlemeye gitmis keyif yapiyolar
o değil de,Maliğin elindeki bombalı armut gibi nöbet
Psg'de çıkışını iyi yapan Colin Dagba var heis ama Psg'nin vazgeçmemesinden dolayı istikrarlı oyununu sağlayamadı.Psg de artık vazgeçmiş kendisinden bonservisli gönderecekmiş.Kampta tutacağına inandığım 1 futbolcu.Bizim takımda kendini bulabilir.Psg'den 2- milyon euroya alabiliriz bence..Köhn gibi herşeyden biraz yapan atletik ve genç adam alalım sağa
max bons: 5 m avro
Çok çalıştılar hak etmediler mi?Daha cok bekleriz cenk ergün finali izlemeye gitmis keyif yapiyolar
Adam Allah'ın belası,o değil de,
hüsnü maliğin elinde patlatmış, doğru mu?
Evet, son gelişmeler nedir yine medyaya hangi dünya yıldızının ismi atıldı.Ben dışarı hava almaya çıkıyorum geceye görüşürüz kalanlara sabır diliyorum.
Renktaş, bu post özelinde konuşursam, herkese hak ettiği gibi.Ben zaten senle ilgili birşey mi dedim başkan? Genel bir anlayıştan bahsediyorum. Yani sevdiğimiz adamla ilgili tek lafa tahammül yok. Öbür taraftan klüp başkanına hakaret almış başını gidiyor kimseden ses yok. Yok birinin bıyığı, birinin suratı, birinin kel kafası falan.
Psg'de çıkışını iyi yapan Colin Dagba var heis ama Psg'nin vazgeçmemesinden dolayı istikrarlı oyununu sağlayamadı.Psg de artık vazgeçmiş kendisinden bonservisli gönderecekmiş.Kampta tutacağına inandığım 1 futbolcu.Bizim takımda kendini bulabilir.Psg'den 2- milyon euroya alabiliriz bence..
kontrolsüz yaptıgınız yangın herkese sıcradıhayvan herif