Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köhn gibi herşeyden biraz yapan atletik ve genç adam alalım sağa
max bons: 5 m avro
Psg'de çıkışını iyi yapan Colin Dagba var heis ama Psg'nin vazgeçmemesinden dolayı istikrarlı oyununu sağlayamadı.Psg de artık vazgeçmiş kendisinden bonservisli gönderecekmiş.Kampta tutacağına inandığım 1 futbolcu.Bizim takımda kendini bulabilir.Psg'den 2- milyon euroya alabiliriz bence..

Ben zaten senle ilgili birşey mi dedim başkan? Genel bir anlayıştan bahsediyorum. Yani sevdiğimiz adamla ilgili tek lafa tahammül yok. Öbür taraftan klüp başkanına hakaret almış başını gidiyor kimseden ses yok. Yok birinin bıyığı, birinin suratı, birinin kel kafası falan.
Renktaş, bu post özelinde konuşursam, herkese hak ettiği gibi.
Erden Timur'un kimse kara gözüne tav olmadı, adam adam gibi sevdirdi kendini taraftara. Kulübü koruyan tek adamdı hatta, toz kondurmaz taraftar da Erden Timur'a normal olarak. Transferlerden bahsetmiyorum, söylemleri olsun, duruşu olsun vs, mesela böyle bir transfer yangını çıksa Erden Timur onlar Galatasaray'lı değil der miydi ?
Taraftar ister, taraftar tepki de gösterir, bu tip kim ki 2 gün olmuş geleli milletin Galatasaray'lılığına laf söyleme hadsizligini yapabiliyor, bu cesareti nereden geliyor ?
Özeti bu aslında bu işin.

Psg'de çıkışını iyi yapan Colin Dagba var heis ama Psg'nin vazgeçmemesinden dolayı istikrarlı oyununu sağlayamadı.Psg de artık vazgeçmiş kendisinden bonservisli gönderecekmiş.Kampta tutacağına inandığım 1 futbolcu.Bizim takımda kendini bulabilir.Psg'den 2- milyon euroya alabiliriz bence..

Mercek altına alacam heis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt