Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.788
- 90.454
- 5.003
İbramKim alıyormuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İbramKim alıyormuş.
recepin üstüne gitme su an sen yanlis yoldasin![]()
masaya vurdun resmenPara sorun değil
Elimizde 300 tane yabanci var. Zaha ve Ziyech 'in kaldigi bir durumda nasil alacagiz soylermisin?pişman olacağız
Alinmayacak dedi ya Hatipoglu.
Ins. yusuf kendine gelir bu sene. Ilk görüntüsü iyidi.Sağ bek yok, istenen orta saha profili yok
Gelip 10 numara nerede diyor
Murhanla ikisini gün aşırı tokatlamak lazım belki kıvama gelirler.
belkide oynayacagimiz takimi sasirmislardir.Bizim maçımız yarın Avusturya'da değil mi, takım otobüsü neden Almanya'da? Maçın oynanacağı stadyum mu değişti, erken gidildi hava koşullarından dolayı. Anlamadım ben.
Performansa bagli.kadroda kalacağından emin değilim. yabancı olması sıkıntı
Wendel Fred ikamesi gibi, onlara daha çok Hojbjerg gibi isimler lazım.Tek korkum Wendeli fenere kaptirmalkolur, artik gizlenecek oyuncu kalmadi, Wendel mi ? , çağ atlatır çağ, 3 5 2 de harika olur
Iki yildir ayni teknik heyet varken ve bu ekip 3. yilina girerken neden sistemi degistirsin? Bu soruyu anlamiyorum o yuzden.4 3 3 e dönme ihtimalimiz var mı acaba? Öyleyse 2 orta saha lazım
Niye mertens varya ziyech ordada oynayabiliyor birde ustune bats varpişman olacağız
onu da yöneticiler düşünecek. bence risk almış olacağız sadece mertens'e emanet ederek.Elimizde 300 tane yabanci. Zaha ve Ziyech 'in kaldigi bir durumda nasil alacagiz soylermisin?