- 21 Ocak 2010
- 72.581
- 51.048
- 5.003
yok yav hojberg'i bile ikna edemedilerMc tominay,sabitzer,rabiot,hojberg liste abi,biri gelecek
sabitzer bilmiyorum pek bir haber cikmadi dogrulayan
mc tominay imkansiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok yav hojberg'i bile ikna edemedilerMc tominay,sabitzer,rabiot,hojberg liste abi,biri gelecek
Hiçbiri imkansız değil,bekle heleyok yav hojberg'i bile ikna edemediler
mc tominay imkansiz
helaya gidip gelecemHiçbiri imkansız değil,bekle hele
Oğuz fener formasını giydi mi2'nci forveti yabancı yaptığımız ve Oğuz'u kaptırdığımız an artık mümkün değil yapamayız.
Tahminim Yunus, Ziyech, Mertens, Batshuayi bu 4'ü sezon boyunca orada oynar.
Nerdeydin la, yine totem motem mi yapiyon?Oguz aydından kurtulduk sonunda,yuce Rabbım sana şükürler olsunkerem ve barış kaldığı sürece gerek yoktu.yunusu da kesemezdi.berat lus ve berk kizildemiri hazirlamali hocamız
keremle baris abileri sonrasi
Abi bu şekilde düşünmek istemiyorum, bu adamlar babamızın oğulları değil fakat Galatasaray ı temsil ediyorlar, öyle bir durum söz konusuysa yapmasınlar şu işiyav adamla konusmamiza izin bile vermemisler komik bir rakam teklif etmisiz kulup tesislerinden iceri almamislar hatipson ile cenk'i. otelden direk havalimanina gecmis adamlar koca bir hic yaptiklari ingiltere seferi
Yasak kaynak paylaşmışım yaNerdeydin la, yine totem motem mi yapiyon?
Gecmis olsun.Yasak kaynak paylaşmışım ya
Baba bence Hojbjerg daha imkansız, euro da da yine burdayım dedi. Mc Tominay daha olur gibi ha en imkansızı Sabitzeryok yav hojberg'i bile ikna edemediler
mc tominay imkansiz
Kafa dinledim, oguz aydın yangını çekecek kadr düşmemeli bu taraftar 50 tane oyuncusu varken o kanattaGecmis olsun.
bu iceberg'in gorulen yuzu daha kimbilir ne rezillikler gorecegizAbi bu şekilde düşünmek istemiyorum, bu adamlar babamızın oğulları değil fakat Galatasaray ı temsil ediyorlar, öyle bir durum söz konusuysa yapmasınlar şu işi
Giydirenler utansın.Oğuz fener formasını giydi mi
Milana gider bencehojbjerg trye gelirse fbye gelir onu da unutalım
Öyle olacak zaten 2 oyuncu kovalıyorlar hangisi alırlar bilemem biri İbrahim Sangare diğeri Hojbjerg ikisinden birini %90 ihtimalle alırlar.hojbjerg trye gelirse fbye gelir onu da unutalım
2 ay görüşmedik,teklif yapıp çekildikGiydirenler utansın.
2 ay görüşüp alamadılar forumdan Oğuz için ikimiz gitsek Alanyaspor başkanıyla şu an anlaşma şerefine Alanya clublarında coşuyorduk.
Ağustosun sonunda play off var. Olumsuz bir sonuçta dursun da gider. Avrupa da başarı şart artıkbu iceberg'in gorulen yuzu daha kimbilir ne rezillikler gorecegiz
gündüz space odasında bi eleman yönetimin gidip hocaya Oğuz için oynatacaksan alalım dediğini anlatıyordu.Giydirenler utansın.
2 ay görüşüp alamadılar forumdan Oğuz için ikimiz gitsek Alanyaspor başkanıyla şu an anlaşma şerefine Alanya clublarında coşuyorduk.