Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav adamla konusmamiza izin bile vermemisler komik bir rakam teklif etmisiz kulup tesislerinden iceri almamislar hatipson ile cenk'i. otelden direk havalimanina gecmis adamlar koca bir hic yaptiklari ingiltere seferi
Abi bu şekilde düşünmek istemiyorum, bu adamlar babamızın oğulları değil fakat Galatasaray ı temsil ediyorlar, öyle bir durum söz konusuysa yapmasınlar şu işi

Bundan daha fazla bir kadro beklemeyin derim 10 numara transferi şu şartlarda imkansız Batshuayi aldığımız an o iş rafa kalktı.

Yusuf Demir'i bile yazacak yer yok belki çok ekstrem bir kamp geçirirse o zaman Ziyech/Zaha ikisinden biri satılır onun hariç pek bir planlamada değişiklik beklemiyorum.

2-8 alındıktan sonra ilk hedef alternatif yerli gurbetçi sol bek alırlar ve sağ bek alternatifi için Zeki'yi son güne kadar indirim yapmaya uğraşırlar

Oğuz'u alamadığımız an Kerem'in satışı rafa kalktı 8 numara tranferini etkileyecek mi göreceğiz çünkü 15 m euro civarı bir bütçe yaratılabileceği konuşuluyordu.

Muslera(1)
Günay

Transfer(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Zeki - Nelsson(5) - Kaan - Berkay
+Metehan

Torreira(6) - Wendel(7)
Berkan - Demirbay
+Eyüp

Barış - Mertens(8) - Kerem
Yunus - Ziyech(9) - Zaha(10)

Icardi(11)
Batshuayi(12)
Eren Aydın​

Allahim sen berat lusun,gokdenizin ve eren aydının da yolunu aç metehan ve yusuf demir gibi🤲keramettin abime kapak olsun 🙏

hojbjerg trye gelirse fbye gelir onu da unutalım
Öyle olacak zaten 2 oyuncu kovalıyorlar hangisi alırlar bilemem biri İbrahim Sangare diğeri Hojbjerg ikisinden birini %90 ihtimalle alırlar.

Adamlar 3 mevkiye 50 m euro bütçe ayırmışlardı Maxim transferini kiralık çözdüler El Nesyri'de 20'ye çıkarlar kalan paraya orta saha için ciddi olarak yüklenirler.

Giydirenler utansın.

2 ay görüşüp alamadılar forumdan Oğuz için ikimiz gitsek Alanyaspor başkanıyla şu an anlaşma şerefine Alanya clublarında coşuyorduk.
gündüz space odasında bi eleman yönetimin gidip hocaya Oğuz için oynatacaksan alalım dediğini anlatıyordu.

gerçekse bayağı komik yaw.

Oğuzu alamadık ben Kero ve Barış kaldı sayıyorum artık, ikisinden biri giderse muhtemelen ağır söver ihraç falan alırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt