- 3 Temmuz 2012
- 138.055
- 86.887
- 5.338
7 verdilerNiye 7 m€ vermedimi karsi taraf? Haberlerde geciyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 verdilerNiye 7 m€ vermedimi karsi taraf? Haberlerde geciyordu.
Direk tekkeyi alalim o zamanGidip Yasin Özcan'a 7 m euro vermem beşiktaş çok istedi alamadı çünkü adamlar direk 7 m euro'da diretiyorlar.
Ya da Rizespor'un deplasmandaki rezil performanslarından sonra tonla gol yiyen takımın stoperi Emirhan Topçuyu'da almam.
Fatih Tekke öncesi / sonrası Oğuz'un gelişimine bakın o zaman zaten göreceksiniz 4-5 m euro bu çocuk için ucuz olduğunu anlayacaksınız.
bunlar azıttı dostumTarihte verdik bana mısın demiyorlar
Ersan gulume bağladılar yinebunlar azıttı dostum
Mc tominay 10 milyon aliyo denen dingiller hala paylasilyo2 tane futbolcu almak yerine 5 6 tane twitçi gasteci kılıklı adam almışlar
Taymda öyle geciyordu sadece m.özcan degil. Bunlarin 7m€ verdigine inanirim. Calim atma derdindeler cünkü. Halbuki gercekten 7m€ vermisseler kendine calim atmis oluyorlar.Yok öyle bir şey Mehmet Özcan saat şu an gece 01:00 dese öğlen 13:00 çıkar o derece rezalet bir muhabir son dönemde tutturduğu haber dahi yok.
Yav umut amma uzattın be dostum. Keremle barış kalır seneye de yabancı sınırı 14e geri çıkar o zaman tüm bu dediklerin çürümüş olur yabanci sınırı 14ken yerli kanata ne gerek var diye yanıp tutuşma o günler gelinceKerem kaldığı senaryoda gerek yoktu ama bu çocukların önüne taş koyduk bu saatten sonra seneyede gönderilemezler.
Yabancı kuralı 12'ye düştüğü ortamda iyi yerlilere sahip olmak sadece gereklilik değil aynı zamanda şart oğlu şart o yüzden seneyede satma işi suya düştü.
Rashicada da böyleydi bu kafayı yemişYav umut amma uzattın be dostum. Keremle barış kalır seneye de yabancı sınırı 14e geri çıkar o zaman tüm bu dediklerin çürümüş olur yabanci sınırı 14ken yerli kanata ne gerek var diye yanıp tutuşma o günler gelince
HOCA KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR.Bugunku maçta berat lus ve gokdeniz oynatmayan hoca hoca değildir!
Bilerek yapıyor it. Keremle zaten taraftarin arasi limonu üstüne fenerli falan diyip dikkat çekip taraftari ilk hatada gazlamaya çalışıyor sonra dicek ki bak keremi küstürdünüz oğuzu da almadiniz bla bla blaUğur karakullukçu denen adamın sırf etkileşim için yangın yayını yapıp durması sıkmadı mı?
Uğur’a kalsa Galatasaray istediği oyuncu için talep edilen miktar uçuk da olsa almalı.. Objektif olma yolunda saçmalama
14'e çıkma ihtimali %1 bile değil hele ki Büyükekşi siyasilerin adamı olduğunu düşünürsek aksine düşüreceklerdir milli maçlardan sonra cumhurbaşkanının sözleri netti bu kadar yabancı fazla dedi.Yav umut amma uzattın be dostum. Keremle barış kalır seneye de yabancı sınırı 14e geri çıkar o zaman tüm bu dediklerin çürümüş olur yabanci sınırı 14ken yerli kanata ne gerek var diye yanıp tutuşma o günler gelince
Kirmizi çizgi metehani yedek sagbek yapacaksa berata ve gokdenize de şans versin,o çocukların günahı ne ki oguz aydın kadar değer görmüyorlarHOCA KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR.
DİKKATLİ OL