Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem ile Barış hali hazırda Gs oyuncusu iken biz Oğuz transferinden çekiliyoruz (mantıklı olan) :

"Kerem ile Barış gidecek" diyorsunuz. Ortada bir şey yokken.

Fb Oğuz'u alıyor:

"Demek ki Cengiz'in kontratından çıkacaklar, iyi oldu" diyorsunuz.

Pardon da Fb nasıl çıkıyor Cengiz'in kontratından bana bir anlatın hele. O kadar kolay mı?

15 m euro bir kere bonservis girdi FB'ye. Ondan kurtuluş yok. Cengiz'in 1 yıllık maaşı da girdi 3.5 m euro.

Adamın 3 yıl daha 3.5 m euro hakedişi var. Neden bırakıp da gitsin? Ya da hangi salak kulüp, FB'nin verdiği kontratı Cengiz'e versin?

Kerem-zaha-barış-tete-ziyech-yusuf-yunus var şuan kanatlar için toplamda 7 oyuncu o yüzden oğuz transferi için beklemek mantıklı ama ama ama en büyük hata gidip bizzat ben bitireceğim diye haziranda temmuz başında açıklama yaparsan böyle bir duruma düşersin.

Dursun özbek iletişimde sınıfta kalmıştır batırmıştır. klasik dursun özbek

Kimse haberlerine tepki vermiyor adamlar taraftara hesap sormaya kalkıyor tepkinin sebebi bu.
Reyting verdikce degerli olduklarini sanip taraftara diklenirler. Etkilesim ve youtube geliri düsünce geri vites yapilir. Haluk Yürekli'yi severim, onu ayri tutuyorum ama digerlerinin gecmiste zaten bir sürü patlayan haberi oldu. Transferi yapacak olan yöneticiler -> bu insanlari yanlis yönlendirip piyasaya isim sürüyorlarsa yine yöneticiler sorumlu,dur. En tepedeki beceriksizligi 3-5 gazeteciye indirmemek gerekiyor.

şu umarım doğru değildir ... umarım değildir yani...

1-2 M euro aralığı keçiören için hayatında görmeyeceği bir nakit para çünkü.

artık 4 katını bekler pozisyonda takılır.

Keçiören haberi doğru o zamanlar forumda da yazıldı gidin alın diye payı. Ben hala keçiöreni full almalıyızdayım adam satacaktı kulübü zaten. Ankara takımı tesisi filan var.

biz söyleriz ederizde - adamların toplantı talep edip muhattap olunmaması rezalet ötesi bir şey olur

büyük rezalet ama daha büyüklerini yaptıkları için bu normal geliyor artık...

bak taaa 11 şubatta yazmışım bu durumu :D
1721034671422.webp

Kerem-zaha-barış-tete-ziyech-yusuf-yunus var şuan kanatlar için toplamda 7 oyuncu o yüzden oğuz transferi için beklemek mantıklı ama ama ama en büyük hata gidip bizzat ben bitireceğim diye haziranda temmuz başında açıklama yaparsan böyle bir duruma düşersin.

Dursun özbek iletişimde sınıfta kalmıştır batırmıştır. klasik dursun özbek

İşin en garip tarafı elinde bu kadar kanat oyuncun varken orta saha ve sağ bek kan ağlarken çıkıp Oğuz keşke bizde oynasa diyip komik duruma düşüyorsun

Cidden bunlar ya konuşmayı bilmiyor ya da bilinçli yapıyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

madem oyuncu almiyorsunuz, en azindan su gitmesi gerekenleri gönderin
ise yaramazlari satin, gencleri kiraya verin
kuru kalabalik var kadroda

1721034599356.webp

Haluk Yürekli
Nevzat Dindar
Süleyman Rodop

gibi insanlarin yaptiklari haberlere asiri tepki vermenize gerek yok ki. Bu insanlar size sadece haber vermeye calisiyor. Dogru zamanda dogru transferi yapamayan "yöneticileri" elestirmeniz lazim. Sadece kulübün resmi hesaplarini takip eden insanlar öyle yapiyor.
Yönetimi yalayan herkese tepki gösteririm. Ne takip ederim ne bişey yaparim. Habercilik sadece haber vermek değildir. Doğru haberi kaynaklarla en hızlı şekilde ulasabilmektir. O zaman forumda neden transfer haberi veren bazı gsli hesaplar yasak? Sonuçta onlarda haber veriyor. Madem doğru yanlış parametresi önemli değil. Bende makattan salliyim o zaman sana haber. Ocakta dolar 40-45 olcak diyorlar al sana habercilik hiç bir bilgim yokken kahve ağzıyla salladim

Dipnot: İyi oyuncu için vakit şimdi değil Ağustos sonu diyen sözde haberci adama 10 paragraf saydiririm.

İşin en garip tarafı elinde bu kadar kanat oyuncun varken orta saha ve sağ bek kan ağlarken çıkıp Oğuz keşke bizde oynasa diyip komik duruma düşüyorsun

Cidden bunlar ya konuşmayı bilmiyor ya da bilinçli yapıyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bilinçli olarak bu kadar komik duruma düşmen zordur ya bence bunlar bilmiyor.

Bu sezon biz zor şampiyon oluruz şimdiden söyleyeyim
Yönetimin tek derdi florya, başka her şeyi bırakmış vaziyette
BB anlaşmasından çıkılacaktı, para birktirildiydi, esamesi okunmuyor
Sürekli gelir getiren fon kurulacaktı, para biriktirildiydi, esamesi okunmuyor
Eksik 2 bilemedin 3 bölgen var, aylardır belli transfer yapman gerektiği ama esamesi okunmuyor

zaten burdan yola çıkıldı "o zaman en azından bir yerli (kerem) ve tete vs satılacak" diye baktı taraftar.

Kerem bence hala gidici - Zaha ile bir öyle bir böyle ikiside memnun olmuyor.

TEte ama satabilirler mi bilmiyorum - 2.8 M kim verecekse artık kendine.

2.4 kesinti yapcaksın adamdan eyv ama 1 yabancı kontenjanını dolduracak adam 1 sezon.

Hepsi taktik yav, baskanimiz oguz transferinde gidip ihtiyaci olmadiklari oyuncuya maasiyla beraber 10m€ yakin para ödetti. :hijack: Bizde zaten süre bulamayacakti ama onlardada zor.

Yönetimi yalayan herkese tepki gösteririm. Ne takip ederim ne bişey yaparim. Habercilik sadece haber vermek değildir. Doğru haberi kaynaklarla en hızlı şekilde ulasabilmektir. O zaman forumda neden transfer haberi veren bazı gsli hesaplar yasak? Sonuçta onlarda haber veriyor. Madem doğru yanlış parametresi önemli değil. Bende makattan salliyim o zaman sana haber. Ocakta dolar 40-45 olcak diyorlar al sana habercilik hiç bir bilgim yokken kahve ağzıyla salladim
güvenilir
az güvenilir
hic güvenilmez

listemizi belirli araliklarla güncellemeye calisiyoruz zaten
her dönem farkli kaynaklar ön plana cikiyor
yönetimde is yapan adamlar degistikce kaynaklarin kalitesi ve güvenirligi etkileniyor diyebiliriz
nevzat mesela dursun ön plandayken hep daha fazla haber veren biriydi gecmiste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt