Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irfancan ve cengiz yolcu,oguz kontratak topcusu

güvenilir
az güvenilir
hic güvenilmez

listemizi belirli araliklarla güncellemeye calisiyoruz zaten
her dönem farkli kaynaklar ön plana cikiyor
yönetimde is yapan adamlar degistikce kaynaklarin kalitesi ve güvenirligi etkileniyor diyebiliriz
nevzat mesela dursun ön plandayken hep daha fazla haber veren biriydi gecmiste
O habercilik değil zaten. Maaşlı elemandan farkin yok. Sana WhatsApp dan şunu paylaş dediklerinde paylaşman seni haberci yapmaz maaşlı bir eleman yapar. Haberci dediğin adamın tek doğrusu kendi arastirmalari, kendi kaynakları vs dir. Öyle yönetimden ısmarlama haber ile babamda habercilik yapar Murat hocam. Nevzati geçiyorum Haluklarin burada tutulma nedeni kendi bildiklerini altını çize çize anlatmalari ve kimsenin demediklerini demeleriydi. Ama onlarda bozdu. Özellikle 3 gündür Saddam gibi saklanmalari net şekilde bunu gösteriyor

Muhabirlerin haberleri kimden aldığını sanıyorsunuz? Yöneticilerle iyi geçinmezlerse vahiy yoluyla mı gelecek bu haberler onlara?

Ya da Yağız gibi menajerlerle finansal bağlarınız olacak ki o daha tehlikeli bir iş

Sanchezi satıp acaba hangi kadayıfı alacak bunlar.

mesele oğuzu alamamaktan çok başkanın oğuzu bana bırakın, hatipoğlunun keşke Galatasarayda oynasa gibi lafları. Bu kadar mı acemisininiz siz ya? Eğer alamkıyorsan veya almak istemiyorsan bir açıklama yap resmi ve herkesi sustur. Deli edecekler bizi sonunda cidden.

neyse hava dağılsın biraz - izlemediğimden bakayım dedim. Hoş görünüyor yaptığı işler epey. topla işler yapıyor ayağından hemen çıkarmayarak. poiztif geldi bana açıkçası video özelinde.

ama öbür yönden merak ediyorum - bu adam için kimle kapışıyoruz acaba .

Emirhan İlkhan ile Rıdvan Yılmaz bizim ihtiyacımız olan belli profilde ve avrupa piyasasının dahi potansiyellerini gördüğü yaşları çok küçük ve belli sayıda maç oynamış oyuncular. İkisine toplam 10 milyon euro ayırsak ileride zarar eder miyiz? bence çok zor üstelik sahada korkunç derecede fayda sağlarız. Neden bu oyunculara gitmiyoruz yani Ocak'ta gittiğimiz Rıdvan'a şimdi neden gitmiyoruz bir türlü anlamıyorum.

Oğuz işine fazla üzülmek anlamsız çünkü şöyle düşündüğümüzde Kerem-Yunus-Barış üçlüsünün bonservis olarak Galatasaray'a maliyeti 2 M civarında yani asıl mesele bu tarz oyuncuları tam parlamamışken bu bonservis bedelleriyle alabilmek veya altyapıdan çıkarabilmekte. Oğuz parladıktan sonra yüksek bonservisle transfer etmenin çok büyük bir başarı olduğunu düşünmüyorum aksine ciddi bir risk barındırıyor. Eğer oyuncu Anadolu takımı ve büyük takım arasındaki geçişi sağlayamazsa piyasası bir anda düşüşe uğrayabilir.
Yusuf kabadayiydi almamız gereken,oguz değil bu arada

Emirhan İlkhan ile Rıdvan Yılmaz bizim ihtiyacımız olan belli profilde ve avrupa piyasasının dahi potansiyellerini gördüğü yaşları çok küçük ve belli sayıda maç oynamış oyuncular. İkisine toplam 10 milyon euro ayırsak ileride zarar eder miyiz? bence çok zor üstelik sahada korkunç derecede fayda sağlarız. Neden bu oyunculara gitmiyoruz yani Ocak'ta gittiğimiz Rıdvan'a şimdi neden gitmiyoruz bir türlü anlamıyorum.
Buna bende anlam veremiyorum. Güncel yedek sol bekimizi oynasin diye gönderdigimiz Ankaragücü'nde bile sezon sonuna dogru kulübede gördük. Adamlar sag beki sol beke cekti. Özellikle sol beke mutlaka yerli takviyesi olmak zorunda.

Tüm bütçe Orta saha ve sağ bek için ayrılsın elimizin o kadar geniş olmadığı ortada.. Bilhassa emirhani ben de isterim bonservisi 4 milyonu geçmeyecek şekilde ama rotasyon için o bölge çok şişik demirbay-berkan-oliveira -kaan- olası yeni orta saha .. Emirhanin 3lu orta saha için daha uygun olduğunu düşünüyorum

mesele oğuzu alamamaktan çok başkanın oğuzu bana bırakın, hatipoğlunun keşke Galatasarayda oynasa gibi lafları. Bu kadar mı acemisininiz siz ya? Eğer alamkıyorsan veya almak istemiyorsan bir açıklama yap resmi ve herkesi sustur. Deli edecekler bizi sonunda cidden.

Sorun bu zaten mevcut durumda 6 kanat oyuncun var ihtiyacın olmayan bir oyuncuya “keşke bizde oynasa” demek “bizzat ben halledeceğim” demek ağır sıvamaktır

Ha gerçekten ihtiyacın olduğu bir durum ortaya çıkarsa(Kerem satılırsa) o zaman gidip alırsın ama sen bu açıklamalarla gelin transfer çalımı atın beyler diyorsun rakibe

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt