Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.167
- 48.999
- 2.968
2022’de sözleşme uzatmış. 4’ten az alması imkansızdır benceGoogle baktim dün 1,7 m€ yaziyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2022’de sözleşme uzatmış. 4’ten az alması imkansızdır benceGoogle baktim dün 1,7 m€ yaziyordu.
dediğimi yanlış anladın.
ihtiyacımız var diye demiyorum - o kısımdan bakmıyorum.
senin önünde kereme BAY'a belki Ziyeche Tete ye teklif var ve muhtemelen 2 kişisde değerlendirecekken bu teklifleri - iyi hamle olacaktı oğuz .
fener tabii ki daha doğrusunu yaptı çünkü heralde Cengiz in maliyetinden çıkıyorlar, yerine ucuza kapatıyorlar.
muhtemelen sen göndereceklerini pazarlayamadın ya da daha mesaisii yapmadın - haliyle oğuz trasnferine çok kasmadın.
Zenit ilici alıyor wendel ayrılmak istiyor dedikoduları var yoksa bence de imkansız ama para gömülecekse böyle komple topçulara gömülmeli ki mazraouyi de kiralık varsaydım ben sağ bekteki bütçe merkeze ayrılabilirWendel imkansız usta ya çok yüksek bonservis isterler
Wendel in Brezilya dan henüz çıkmamış genç versiyonunu bulmamız lazım ama güney Amerika da Scout faliyetimiz neredeyse hiç yok gibi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
e zaten 10 alcaksan yerli almayacaksın ki yav - ondan Yusuf'u saydım - hoca kararına göre tabi.Yusuf yabancı sayılıyor, o imkansız ana diğer çözümlere de çok ikna olamıyorum. Umarım kampta Ziyech performans yönünde ümit verir. Gerçi 10 arasak iyi birisini de alabileceklerini düşünmüyorum
Google yalancisiyim. Transmartta birsey yazmiyor. Sadece o rakami gördüm.2022’de sözleşme uzatmış. 4’ten az alması imkansızdır bence
fenerin işinde mantık aranmaz.Cengiz’in maliyetinden ne şartlarda çıkıyorlar? Kendisini 5’e satıp maaşının yarısını mı ödeyecekler? Böyle bir şey ise ben ne anladım o işten?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Yusuf yazıcı gelcek bencee zaten 10 alcaksan yerli almayacaksın ki yav - ondan Yusuf'u saydım - hoca kararına göre tabi.
Yabancı sayısını anca Köhn-Rıdvan ile çözebiliriz şu duruma göre. Çözersen son günler kiralık bir oyuncu falan tutturabiliriz belki. Çözemediğimiz durumda Emirhan’ı falan düşünmek lazıme zaten 10 alcaksan yerli almayacaksın ki yav - ondan Yusuf'u saydım - hoca kararına göre tabi.
Neyin iknasi adam rusyadan cikmsk istiyor kafasindaki rakami hemen verirsin uc bes cingene pazarligi yapmazsin sana bir hafta sure bizim isimiz acil bekleyemeyiz dersinöderiz ödemesine de... ikna olayı vs zor iş.
ahdi avrupa CL vs olacak desen - bu profli avrupa kupasına gidip isteyen bir tek biz olamayız.
abartı olmadan maaşa bonservissiz eyv yerli hamlesi için.Yusuf yazıcı gelcek bence
Yonetim yalakaligi yapip onlar lehine yalan soyleyen serefsizler yasaklanmiyosa ugur da yasaklanamaz bncUguz karakiçoglu yasaklanmalı artık bu forumda ya yıl olmuş 2024 halen bir türlü ergenlik çağına ulaşamamış öküzlere prim veriliyor
4.5 aliyor ama netmi brutmu onu bilmiyorum rusya vergi oranlari nedir arastirmak lazim2022’de sözleşme uzatmış. 4’ten az alması imkansızdır bence
adamı ordan çıkarmayı kastetmiyorum ikna için...Neyin iknasi adam rusyadan cikmsk istiyor kafasindaki rakami hemen verirsin uc bes cingene pazarligi yapmazsin sana bir hafta sure bizim isimiz acil bekleyemeyiz dersin
projeni anlatirsin baktin ben dusunucem diyorsa zaten gelmez salla gitsin baska birine bak
Iste en tilt oldugum mevzu bu biz bekleriz diyip bir oyuncuyu 3 ay beklemek sacmalik
Bende guvensizim ama mevcut yabanci sınırından dolayi zeki ve yusufa gideceklerdirabartı olmadan maaşa bonservissiz eyv yerli hamlesi için.
ne verebilir ama büyük soru işareti ya.
yerli yedek olsun diye de yayıp oturacak adam istemem açıkçası - güvensizim yusuf yazıcı konusunda açıkçası ne verebilir diye.
Bu direk iftira atıyor yanlız suç işliyorYonetim yalakaligi yapip onlar lehine yalan soyleyen serefsizler yasaklanmiyosa ugur da yasaklanamaz bnc
En iyi ve istikrarlı stoperimiz Nelsson nerede üstat? İlk yazılacak adamlardan kendisi. Onun olmadığı kadrolar yapmayalımMuslera
Mazraoui-Davinson-Apokerim-Köhn
Ziyech-Torreira-Wendel-Bay
Icardi-Basthuayi
Birbirini tamamlayan mükemmel bir 442 takımı 11-12 sezonuna bile üstünlük kurar bu kadro oyun olarakl
Mazraoui dengeli bek aslında eboue ye benziyor fakat tek soru işareti sakatlıkBen köhne güvenmiyorum
Sağ bek hücumcu olacaksa sola defansif biri sart