Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dediğimi yanlış anladın.

ihtiyacımız var diye demiyorum - o kısımdan bakmıyorum.

senin önünde kereme BAY'a belki Ziyeche Tete ye teklif var ve muhtemelen 2 kişisde değerlendirecekken bu teklifleri - iyi hamle olacaktı oğuz .

fener tabii ki daha doğrusunu yaptı çünkü heralde Cengiz in maliyetinden çıkıyorlar, yerine ucuza kapatıyorlar.

muhtemelen sen göndereceklerini pazarlayamadın ya da daha mesaisii yapmadın - haliyle oğuz trasnferine çok kasmadın.

Cengiz’in maliyetinden ne şartlarda çıkıyorlar? Kendisini 5’e satıp maaşının yarısını mı ödeyecekler? Böyle bir şey ise ben ne anladım o işten?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Wendel imkansız usta ya çok yüksek bonservis isterler

Wendel in Brezilya dan henüz çıkmamış genç versiyonunu bulmamız lazım ama güney Amerika da Scout faliyetimiz neredeyse hiç yok gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zenit ilici alıyor wendel ayrılmak istiyor dedikoduları var yoksa bence de imkansız ama para gömülecekse böyle komple topçulara gömülmeli ki mazraouyi de kiralık varsaydım ben sağ bekteki bütçe merkeze ayrılabilir

Yusuf yabancı sayılıyor, o imkansız ana diğer çözümlere de çok ikna olamıyorum. Umarım kampta Ziyech performans yönünde ümit verir. Gerçi 10 arasak iyi birisini de alabileceklerini düşünmüyorum
e zaten 10 alcaksan yerli almayacaksın ki yav - ondan Yusuf'u saydım - hoca kararına göre tabi.

Cengiz’in maliyetinden ne şartlarda çıkıyorlar? Kendisini 5’e satıp maaşının yarısını mı ödeyecekler? Böyle bir şey ise ben ne anladım o işten?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
fenerin işinde mantık aranmaz.

ama alıyorlarsa ya irfan ya cengiz ya tadic - bilmem artık birindne çıkıyorlar diye bakıyorum.

yedeğe koymak için 6 vermilerse tam ananaslık iş yapmış olurlar.

e zaten 10 alcaksan yerli almayacaksın ki yav - ondan Yusuf'u saydım - hoca kararına göre tabi.
Yabancı sayısını anca Köhn-Rıdvan ile çözebiliriz şu duruma göre. Çözersen son günler kiralık bir oyuncu falan tutturabiliriz belki. Çözemediğimiz durumda Emirhan’ı falan düşünmek lazım

öderiz ödemesine de... ikna olayı vs zor iş.

ahdi avrupa CL vs olacak desen - bu profli avrupa kupasına gidip isteyen bir tek biz olamayız.
Neyin iknasi adam rusyadan cikmsk istiyor kafasindaki rakami hemen verirsin uc bes cingene pazarligi yapmazsin sana bir hafta sure bizim isimiz acil bekleyemeyiz dersin
projeni anlatirsin baktin ben dusunucem diyorsa zaten gelmez salla gitsin baska birine bak

Iste en tilt oldugum mevzu bu biz bekleriz diyip bir oyuncuyu 3 ay beklemek sacmalik

Yusuf yazıcı gelcek bence
abartı olmadan maaşa bonservissiz eyv yerli hamlesi için.
ne verebilir ama büyük soru işareti ya.

yerli yedek olsun diye de yayıp oturacak adam istemem açıkçası - güvensizim yusuf yazıcı konusunda açıkçası ne verebilir diye.

Neyin iknasi adam rusyadan cikmsk istiyor kafasindaki rakami hemen verirsin uc bes cingene pazarligi yapmazsin sana bir hafta sure bizim isimiz acil bekleyemeyiz dersin
projeni anlatirsin baktin ben dusunucem diyorsa zaten gelmez salla gitsin baska birine bak

Iste en tilt oldugum mevzu bu biz bekleriz diyip bir oyuncuyu 3 ay beklemek sacmalik
adamı ordan çıkarmayı kastetmiyorum ikna için...

velevki West Ham'da istedi ya da newcastle ya da yaz bir takım işte ordan. EPL mi TR mi kısmının iknasından bahsediyorum.

Solbeke ridvan ya da berkay bence de olur yerli olarak,nasil olsa kadire falan sans vermez hoca

abartı olmadan maaşa bonservissiz eyv yerli hamlesi için.
ne verebilir ama büyük soru işareti ya.

yerli yedek olsun diye de yayıp oturacak adam istemem açıkçası - güvensizim yusuf yazıcı konusunda açıkçası ne verebilir diye.
Bende guvensizim ama mevcut yabanci sınırından dolayi zeki ve yusufa gideceklerdir

Muslera
Mazraoui-Davinson-Apokerim-Köhn
Ziyech-Torreira-Wendel-Bay
Icardi-Basthuayi

Birbirini tamamlayan mükemmel bir 442 takımı 11-12 sezonuna bile üstünlük kurar bu kadro oyun olarakl
En iyi ve istikrarlı stoperimiz Nelsson nerede üstat? İlk yazılacak adamlardan kendisi. Onun olmadığı kadrolar yapmayalım

Ben köhne güvenmiyorum

Sağ bek hücumcu olacaksa sola defansif biri sart
Mazraoui dengeli bek aslında eboue ye benziyor fakat tek soru işareti sakatlık
Onun dışında köhnün bence tekniği gayet iyi herifin içeri her kestiği top tehlike yaratıyor bu yüzden bu maliyete defansının iyi olmamasını normal karşılamak gerek fakat bu konuda ben hocanın bayı köhnün önüne atarak oraya önlem alacağını düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt