Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Montiel iyi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alabilsek dedim reis ztnGelmek istemiyordu, napalim gelmeyen adami?
Burhan Can't Terzi
Burhan Couldn't Terzi
Anladim da geriye donup su olsaydu bu olsaydi demekle olmuyor hayatin gercekleri farkli cunkualabilsek dedim reis ztn
Zor soru ama ilkay derdim herhalde.
Bana Yendel doğru bir profil gibi gelmedi, 4-5 ay sonra Mertens yerine kaydırır yine merkez ararız gibi hatta.
Ofansif metriklerde fayda sağlar ama onda Kerem’den daha iyisi için çift hane verilmeli mi bilmiyorum.
Atletizm kalitesini arttırmayacağı açık.
Bu wendel hucumcu zaten. Torreiranin yanına genel olarak olmaz. Keşke 2 si gelseMc tominay + wendel olsun 14 yabancı olsun allahim
Ben nereden hatırlıyorum diye GS twitlerine baktım, 2 sene önce Evander transferi için 6 önerdiğimizi, Midtyland’ın daha fazla istediğini yazmış. Güvenilir herhaldesağlam bir abiye benziyor telegramına baktım şimdi takım muhabiri sanırım
Montiel geçen sene sadece 20 maç oynamış 3 asistGiriṣimler= kac paraya salarsiniz
Sevilla - 10m
Hatip- eyv
Bence Kerem gidecek ama olabilir, kolay top kaybettiği için bağlantı oyununda Mertens gibi olamıyor ama pres gücü bence de iyidi.Kerem’i ilerde serbest 10 gibi oynatmayı tercih ederim.
Kerem’in eleştirildiği dönemde aksine çok iyi oynadığını düşünüyorum. Çünkü hızlı yapısı sayesinde ön alanda mükemmel presse kalkıyorduk ve araya atılan toplarda tehlike yaratıyorduk.
Hatta şöyle söyleyeyim, Kerem bence sol kanatta oynamak yerine forvete yakın şekilde 10 numara veya sahte 9 oynadığında çok daha başarılı bir oyuncu çünkü özellikleri buna daha çok uyuyor.
Doğru söylediğini düşünüyorum