Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala girişim safhasındaysak vah halimize.Kapı çalıp kaçmak gibi birşey.İnşallah doğru değildir. İnanmak istemiyorum buna.

Bana Yendel doğru bir profil gibi gelmedi, 4-5 ay sonra Mertens yerine kaydırır yine merkez ararız gibi hatta.

Ofansif metriklerde fayda sağlar ama onda Kerem’den daha iyisi için çift hane verilmeli mi bilmiyorum.

Atletizm kalitesini arttırmayacağı açık.

alabilsek dedim reis ztn
Anladim da geriye donup su olsaydu bu olsaydi demekle olmuyor hayatin gercekleri farkli cunku :)

Suan gecmiste ne yasanmis yerine bakmaktansa bugun dogru adimi atip iyi oyuncular getirsek zaten bir problem olmaz bundan sonraki surec icin. Tabi bunu yapabilirlerse.

Ayrıca Gonzalo Montiel'in menajerlik şirketi ile Guido Rodriguez ve Nicolas Dominguez'in aynı yani biz bu 2 oyuncuya ilgi gösterdik belki orada öneri olmuş olabilir sağ bek arıyoruz diye.

Bana Yendel doğru bir profil gibi gelmedi, 4-5 ay sonra Mertens yerine kaydırır yine merkez ararız gibi hatta.

Ofansif metriklerde fayda sağlar ama onda Kerem’den daha iyisi için çift hane verilmeli mi bilmiyorum.

Atletizm kalitesini arttırmayacağı açık.

Kerem’i ilerde serbest 10 gibi oynatmayı tercih ederim.

Kerem’in eleştirildiği dönemde aksine çok iyi oynadığını düşünüyorum. Çünkü hızlı yapısı sayesinde ön alanda mükemmel presse kalkıyorduk ve araya atılan toplarda tehlike yaratıyorduk.

Hatta şöyle söyleyeyim, Kerem bence sol kanatta oynamak yerine forvete yakın şekilde 10 numara veya sahte 9 oynadığında çok daha başarılı bir oyuncu çünkü özellikleri buna daha çok uyuyor.

Temmuz ayının tam ortasına geldik ilk resmi maça tam 19 gün kaldı ligin başlamasına tam tamına 25 gün var.

Gelmek istemiyordu, napalim gelmeyen adami?
IMG_2754.webp

Geldi

Kerem’i ilerde serbest 10 gibi oynatmayı tercih ederim.

Kerem’in eleştirildiği dönemde aksine çok iyi oynadığını düşünüyorum. Çünkü hızlı yapısı sayesinde ön alanda mükemmel presse kalkıyorduk ve araya atılan toplarda tehlike yaratıyorduk.

Hatta şöyle söyleyeyim, Kerem bence sol kanatta oynamak yerine forvete yakın şekilde 10 numara veya sahte 9 oynadığında çok daha başarılı bir oyuncu çünkü özellikleri buna daha çok uyuyor.
Bence Kerem gidecek ama olabilir, kolay top kaybettiği için bağlantı oyununda Mertens gibi olamıyor ama pres gücü bence de iyidi.

Bu senaryoda da zaten Lucas yanına Wendel makul değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt