Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene Nottinghama kiralanmis 14 mac 700 dakika oynamis o yuzden son senesine ait veriler elverisli degil

Sevilla performansi
Screenshot_20240715-132445~2.webp

Bana Yendel doğru bir profil gibi gelmedi, 4-5 ay sonra Mertens yerine kaydırır yine merkez ararız gibi hatta.

Ofansif metriklerde fayda sağlar ama onda Kerem’den daha iyisi için çift hane verilmeli mi bilmiyorum.

Atletizm kalitesini arttırmayacağı açık.

Okan hocanın tanımına uyuyor bana göre çünkü top taşıma ve ceza sahasına bol bol giren bir oyuncu, uzun menzil şutlarıda epey iyi. Bence oyuncu birebir Fred kopyası ve hocanın aklı orada kaldı bence bu oyuncu için ciddi şekilde ısrarcı olacaktır.

Bence Kerem gidecek ama olabilir, kolay top kaybettiği için bağlantı oyununda Mertens gibi olamıyor ama pres gücü bence de iyidi.

Bu senaryoda da zaten Lucas yanına Wendel makul değil.
Belki de wendeli 8 de bağlantı oyunucusu olarak kullanıp 10 yerine batshuayiyi icardinin yanına atabiliriz

Gelmek istemiyordu, napalim gelmeyen adami?
Bize aksettirilmiş olan o. Okadar çok bilgi kirliliği oldu ki o dönemde .O kadar çok boş zaman oldu ki.
Bence ikna edemediler. Yada ne bileyim 300-500.000 fazla vermek istemediler belki de.İlaç gibi gelirdi bize. ben onu bilirim onu okurum.3 ay Paradesle anılıp sonra Ndombelenin gelmeside tarihi fiyasko oldu.paredes gelmiş olsaydı Demirbayada Ndombeleyede Olivieraya da asla ve de kata gerek yoktu.İnşallah seneye böyle konuşmayacağımız transfer gelsin ümidiyle.Esen kalın:)

Bence Kerem gidecek ama olabilir, kolay top kaybettiği için bağlantı oyununda Mertens gibi olamıyor ama pres gücü bence de iyidi.

Bu senaryoda da zaten Lucas yanına Wendel makul değil.

Açıkçası hücum oyuncularımızın ölüsü bile dünyada her takıma gol atar.

Ziyech, Zaha, Kerem, Barış Alper, Mertens, İcardi, Bats vs. Bu hücum hattının gol atamayacağı bir takım yok. Biz yeter ki düzgün savunalım.

Ayağı kötü olsun ama ahtapot gibi rakibe yapışıp topu kapan bir orta saha olsun bence çok daha önemli.

Sami Khadira gibi biri lazım.

Bu görüşüm sağ bek için de geçerli. Boey düzgün orta açabilen bir oyuncu değildi abi, Köhn çok daha teknik ve hücumu iyi. Ama neticede Boey şimendifer gibiydi.

Bana Yendel doğru bir profil gibi gelmedi, 4-5 ay sonra Mertens yerine kaydırır yine merkez ararız gibi hatta.

Ofansif metriklerde fayda sağlar ama onda Kerem’den daha iyisi için çift hane verilmeli mi bilmiyorum.

Atletizm kalitesini arttırmayacağı açık.
özellikle baktım kademe anlamında defansif aksiyon olarak bir şeyler var mı diye videolarda ..

genelde hep ofansta yaydan dikine işler var biraz kanatlı işler ile beraber. 1-2 tne topu kazanırken tek hareketle hücuma dönüştürüyor-ki güzel ama az sayıda vardı böyle görüntüsü.

o anlamda kapalı kutu - dediğinede gelebilir açıkçası.

maç içinde nasıl olur 90 dk bilemedim.

Okan hocanın tanımına uyuyor bana göre çünkü top taşıma ve ceza sahasına bol bol giren bir oyuncu, uzun menzil şutlarıda epey iyi. Bence oyuncu birebir Fred kopyası ve hocanın aklı orada kaldı bence bu oyuncu için ciddi şekilde ısrarcı olacaktır.
Fred kadar defansif katkı veremez, ofansta da daha iyidir, ofansif katkıda Demirbay dahi iyi zaten Fred’den.

Okan hocanın kendisinin dahi ne istediğini bilmiyorum ben çünkü açıklamalar tutarsız, önceliği defans ve atletizm diyor sonra top taşıma, ceza sahasına girme diyor, en sonda da kreatif dedi, bu açıklamalardan çıkan oyuncu Camavinga falan.

Fred kadar defansif katkı veremez, ofansta da daha iyidir, ofansif katkıda Demirbay dahi iyi zaten Fred’den.

Okan hocanın kendisinin dahi ne istediğini bilmiyorum ben çünkü açıklamalar tutarsız, önceliği defans ve atletizm diyor sonra top taşıma, ceza sahasına girme diyor, en sonda da kreatif dedi, bu açıklamalardan çıkan oyuncu Camavinga falan.

Bence prime Emre Belözoğlu'nun karakteri sorunu olmayan halini arıyor Okan Hoca.

Fener en iyisini yaptı. Keşke bizim de 6 milyonluk yedeklerimiz olsa. Mesela geçen sezon Nelson satılsa şampiyonluk %99 giderdi
Eksik birsey var nelsonu istedigin an satabilirsin su icerisinde 15 milyon ede
ve ne verecegi belli bir adam mesela irfancan yedek kalsa tamam 10 milyon ama
katki veriyor dersin

Oguz aydin kim ne verecegi belli degil
Belki seneye kiraya gider belki acun alir
Cengi gibi caglar gibi cope atilmis bir para

Klubede Oguz Aydin Ve Emre Mor olsa ben belki maci cozer calim atar top tasir adam eksiltir diye emre moru oyuna alirim

Galatasaray yönetimine bakınca içim kararıyor. Ben Galatasaray'ı Real Madrid'i yenebilme, yenemese de kafa tutma ihtimali için destekliyorum. Bu yönetimle rekabet edeceğin en fazla fenerbahçe, beşiktaş olur daha fazlası olmaz. Utanç verici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt