Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.495
- 11.958
- 773
Bu sene Nottinghama kiralanmis 14 mac 700 dakika oynamis o yuzden son senesine ait veriler elverisli degil
Sevilla performansi
Sevilla performansi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
attığı tivitte zaten olmaycaklar hariç herpsini yazıyorlar sonra "SÖYLEMİŞTİK"Bissaka
Assignon
Doue
Mazraoui
Montiel
Daha sayamadıklarımız...
Bana Yendel doğru bir profil gibi gelmedi, 4-5 ay sonra Mertens yerine kaydırır yine merkez ararız gibi hatta.
Ofansif metriklerde fayda sağlar ama onda Kerem’den daha iyisi için çift hane verilmeli mi bilmiyorum.
Atletizm kalitesini arttırmayacağı açık.
Feramuzla düet yapacakmisinİsmi sır gibi saklanan
Şarkısı ister misiniz?
Belki de wendeli 8 de bağlantı oyunucusu olarak kullanıp 10 yerine batshuayiyi icardinin yanına atabilirizBence Kerem gidecek ama olabilir, kolay top kaybettiği için bağlantı oyununda Mertens gibi olamıyor ama pres gücü bence de iyidi.
Bu senaryoda da zaten Lucas yanına Wendel makul değil.
amirim kafayı yedin şu siteylenBu sene Nottinghama kiralanmis 14 mac 700 dakika oynamis o yuzden son senesine ait veriler elverisli degil
Sevilla performansi
Ekli dosyayı görüntüle 252591
Bize aksettirilmiş olan o. Okadar çok bilgi kirliliği oldu ki o dönemde .O kadar çok boş zaman oldu ki.Gelmek istemiyordu, napalim gelmeyen adami?
Bence Kerem gidecek ama olabilir, kolay top kaybettiği için bağlantı oyununda Mertens gibi olamıyor ama pres gücü bence de iyidi.
Bu senaryoda da zaten Lucas yanına Wendel makul değil.
silBu sene Nottinghama kiralanmis 14 mac 700 dakika oynamis o yuzden son senesine ait veriler elverisli degil
Sevilla performansi
Cok sevdim ya , tam bir zaman öldürme oyuncagi.amirim kafayı yedin şu siteylen
Wendel gelirse yaparımFeramuzla düet yapacakmisin
özellikle baktım kademe anlamında defansif aksiyon olarak bir şeyler var mı diye videolarda ..Bana Yendel doğru bir profil gibi gelmedi, 4-5 ay sonra Mertens yerine kaydırır yine merkez ararız gibi hatta.
Ofansif metriklerde fayda sağlar ama onda Kerem’den daha iyisi için çift hane verilmeli mi bilmiyorum.
Atletizm kalitesini arttırmayacağı açık.
Fred kadar defansif katkı veremez, ofansta da daha iyidir, ofansif katkıda Demirbay dahi iyi zaten Fred’den.Okan hocanın tanımına uyuyor bana göre çünkü top taşıma ve ceza sahasına bol bol giren bir oyuncu, uzun menzil şutlarıda epey iyi. Bence oyuncu birebir Fred kopyası ve hocanın aklı orada kaldı bence bu oyuncu için ciddi şekilde ısrarcı olacaktır.
Bu sene Nottinghama kiralanmis 14 mac 700 dakika oynamis o yuzden son senesine ait veriler elverisli degil
Sevilla performansi
Fred kadar defansif katkı veremez, ofansta da daha iyidir, ofansif katkıda Demirbay dahi iyi zaten Fred’den.
Okan hocanın kendisinin dahi ne istediğini bilmiyorum ben çünkü açıklamalar tutarsız, önceliği defans ve atletizm diyor sonra top taşıma, ceza sahasına girme diyor, en sonda da kreatif dedi, bu açıklamalardan çıkan oyuncu Camavinga falan.
her hafta bir oyuncunun ismini ortaya atıp taraftarı oyalıyorlar.Bissaka
Assignon
Doue
Mazraoui
Montiel
Daha sayamadıklarımız...
Eksik birsey var nelsonu istedigin an satabilirsin su icerisinde 15 milyon edeFener en iyisini yaptı. Keşke bizim de 6 milyonluk yedeklerimiz olsa. Mesela geçen sezon Nelson satılsa şampiyonluk %99 giderdi
Bence prime Emre Belözoğlu'nun karakteri sorunu olmayan halini arıyor Okan Hoca.