Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.347
- 11.899
- 1.298
Zor soru ama ilkay derdim herhalde.
Yas 26 tartismaya kapali wendel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zor soru ama ilkay derdim herhalde.
Milletin kirli donlarini mı sakliyon hakan. Ben senden korkarim
Oğuz'un isteme sebebim Okan Hoca'nın elinde Barış Alper gibi çok yönlü bir oyuncuya dönüşme ihtimali idi. Gerekirse sağ, sol bek, kanatlar, 3. santrafor olup yerli olarak katkı verir ileride de satılacak bir aset olurdu.Sorun bu zaten mevcut durumda 6 kanat oyuncun var ihtiyacın olmayan bir oyuncuya “keşke bizde oynasa” demek “bizzat ben halledeceğim” demek ağır sıvamaktır
Ha gerçekten ihtiyacın olduğu bir durum ortaya çıkarsa(Kerem satılırsa) o zaman gidip alırsın ama sen bu açıklamalarla gelin transfer çalımı atın beyler diyorsun rakibe
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ricardo rios ister misingüney amerikadan tempolu orta saha isterik
melo önersin birini
profil fotosu müthiş ahahghdsghGalatasaray yönetimine bakınca içim kararıyor. Ben Galatasaray'ı Real Madrid'i yenebilme, yenemese de kafa tutma ihtimali için destekliyorum. Bu yönetimle rekabet edeceğin en fazla fenerbahçe, beşiktaş olur daha fazlası olmaz. Utanç verici.
Bence prime Emre Belözoğlu'nun karakteri sorunu olmayan halini arıyor Okan Hoca.
Berat hakkında ne düşünüyorsun abicanBana Yendel doğru bir profil gibi gelmedi, 4-5 ay sonra Mertens yerine kaydırır yine merkez ararız gibi hatta.
Ofansif metriklerde fayda sağlar ama onda Kerem’den daha iyisi için çift hane verilmeli mi bilmiyorum.
Atletizm kalitesini arttırmayacağı açık.
Çok çok zor öyle bir adam bulup almak.Bence prime Emre Belözoğlu'nun karakteri sorunu olmayan halini arıyor Okan Hoca.
Bence prime Emre Belözoğlu'nun karakteri sorunu olmayan halini arıyor Okan Hoca.
hep ayni muhabbetTemmuz ayının tam ortasına geldik ilk resmi maça tam 19 gün kaldı ligin başlamasına tam tamına 25 gün var.
adam falcao transferini 4 ay önceden söylemiştiSergen ahbabımızın haberlerini beğeniyle takip etsek de fotomaç deyince gözümde Zeki ağabey ve kolpaları canlanıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 252595
Orada sallamış, onun yaptığı haber üzerine kamuoyu baskısı oluşunca ilgilenmişiz. Mustafa Cengiz sormuş hatta öyle bir şey yoktu nerden yazdın diye.adam falcao transferini 4 ay önceden söylemişti![]()