Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun bu zaten mevcut durumda 6 kanat oyuncun var ihtiyacın olmayan bir oyuncuya “keşke bizde oynasa” demek “bizzat ben halledeceğim” demek ağır sıvamaktır

Ha gerçekten ihtiyacın olduğu bir durum ortaya çıkarsa(Kerem satılırsa) o zaman gidip alırsın ama sen bu açıklamalarla gelin transfer çalımı atın beyler diyorsun rakibe

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oğuz'un isteme sebebim Okan Hoca'nın elinde Barış Alper gibi çok yönlü bir oyuncuya dönüşme ihtimali idi. Gerekirse sağ, sol bek, kanatlar, 3. santrafor olup yerli olarak katkı verir ileride de satılacak bir aset olurdu.

Bence prime Emre Belözoğlu'nun karakteri sorunu olmayan halini arıyor Okan Hoca.
1721040181906.webp

Bana Yendel doğru bir profil gibi gelmedi, 4-5 ay sonra Mertens yerine kaydırır yine merkez ararız gibi hatta.

Ofansif metriklerde fayda sağlar ama onda Kerem’den daha iyisi için çift hane verilmeli mi bilmiyorum.

Atletizm kalitesini arttırmayacağı açık.
Berat hakkında ne düşünüyorsun abican

Cenk Ergün fransadan adam alır,wendel falan almaz gecelim

Türk futbol tarihinin en iyi orta sahasıdır Emre Belözoğlu. Açıp maçlarına şöyle bir bakın. 18 yaşında bile öyle bir oyun olgunluğu vardı ki.

Wendel ile şikeciler ilgileniyor heralde, muhabirleri bize yönelik haberler yapmaya başladı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt