Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.495
- 11.958
- 773
Demek ki okan hoca " ben bu jk yi her turlu yenerim " diye dusunuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amrabat iyiki gelmemiş. Onun yaptigini kaanda yaparGece Karakullukçu neler demiş ya... Amrabat Çeşme mevzusu bu yönetimi köşeye sıkıştırır inşallah...
rafa silva'yı da salladı bu sene bjk olmasa bizimkiler belki onu da alacaktı.Orada sallamış, onun yaptığı haber üzerine kamuoyu baskısı oluşunca ilgilenmişiz. Mustafa Cengiz sormuş hatta öyle bir şey yoktu nerden yazdın diye.
Transferler cepte açıklanması için daha güzel bir havanın olması bekleniyor15 gün transfer beklemiyorum.
Valla ben asıl o yengeyi istiyordum, kendi bilirMac Taminey yenge gelmek istemiyor haberlerine hazırlıklı olun![]()
15 gün çok iyimser olmuş renktaş.15 gün transfer beklemiyorum.
merkezden hücum kurma sıkınıtımız epey var ama - kanatlara kitli %80 bizim hücumlar.bize defansif, hareketli os lazım. gol konusunda sıkıntımız yok.
Fred kadar defansif katkı veremez, ofansta da daha iyidir, ofansif katkıda Demirbay dahi iyi zaten Fred’den.
Okan hocanın kendisinin dahi ne istediğini bilmiyorum ben çünkü açıklamalar tutarsız, önceliği defans ve atletizm diyor sonra top taşıma, ceza sahasına girme diyor, en sonda da kreatif dedi, bu açıklamalardan çıkan oyuncu Camavinga falan.