Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocanın demeçlerinden 8 numaradan skor ve oyun kurulumuna katkı beklediği belli

Bu yüzden Wendel ismi doğrudur. Ancak savunma tarafı soru işareti. Rus liginde oynayan bir oyuncu için çift hane bonservis vermek de riskli ki yaşı küçük değil, maaşı da en az 3 milyon euroyu bulur

İsmi çıkan oyuncular arasında hem defansif hem de skor katkısını net alabileceğin tek oyuncu McTominay

şöyle adamları kaçırıyoruz hep. marsilya 12 milyon euroya aldı adamı. copa america'da da çok iyi oynadı adam.

188cm boy, temaslı oyun dripling becerisi, iki yönlü oynama kapasitesi ve enerjisi adamda ne ararsan vardı.

Mac Taminey yenge gelmek istemiyor haberlerine hazırlıklı olun ;)

Oturup Galatasarayın 2015-2017 buhranına dönüşünü ağlayarak izliyorum.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wendelde sanki herşeyden biraz var ama hiç birşeyden tam yok gibi

bize defansif, hareketli os lazım. gol konusunda sıkıntımız yok.

Öyle böyle tominay gelecek manu taraftarı göndermek istiyor bizimkiler almak tominayda gönlü olan bir isim ihtimali var bence o gelecek bize

bize defansif, hareketli os lazım. gol konusunda sıkıntımız yok.
merkezden hücum kurma sıkınıtımız epey var ama - kanatlara kitli %80 bizim hücumlar.

merkezden gidip kanatta dip çizgiye gidilen işlerimiz çok az.

gol önemli değil - ofansif aksiyonlar çok önemli 8 için bence.

Fred kadar defansif katkı veremez, ofansta da daha iyidir, ofansif katkıda Demirbay dahi iyi zaten Fred’den.

Okan hocanın kendisinin dahi ne istediğini bilmiyorum ben çünkü açıklamalar tutarsız, önceliği defans ve atletizm diyor sonra top taşıma, ceza sahasına girme diyor, en sonda da kreatif dedi, bu açıklamalardan çıkan oyuncu Camavinga falan.
bst.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt