Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanin aradigi kriterlere uyuyor ama alsan bu da kim diye epey taraftar cikar. Daha taninmis versiyonu zaten Fofana falan oluyor.

Hocanın sistem değiştirmesinden başka bir çare yok gibi görünüyor. İkili ortasaha oynayabilecek kalibrede adam az ve doğal olarak aşırı pahalı. 20 milyon bayılıp ortasaha alamayacağımızı kabullenmemiz lazım. Wendel, McTominay falan baya ütopya. 4-3-3'e dönmek lazım. 3'lüde iş yapacak adamı bulmak nispeten daha kolay. Demirbay da gözü kapalı oynatılır.

barca tatava yapma hansi flick napsın wendeli ayrıca

Bana şey çok tuhaf geliyor transfer döneminin başından beri Amrabay, Höjbjerg, Mctominay, Rabiot filan konuştuk orta saha için. Şimdi birden Wendel ismi bir numara olarak önümüze çıkıyor

Ya gerçekten Okan Hoca tüm planını değiştirdi orta saha için ya da gerçekten bizim transfer komitesi ne yaptığına dair hiçbir fikri yok

Bir de şöyle bir durum var Okan Hoca göreve geldiğinden beri Wendel ismi bizimle hep anıldı, Wendel de Okan Hocanın Avrupa da rakip olup istediği oyuncular kriterine uyuyor. Zamanında Sporting için oynarken Başakşehir ile karşı karşıya gelmişlerdi

MT odaklı performans olayı bende de şüphe bırakıyor da bizimkiler kimseyi alamıyor. Hoca yine alabileceğim en kaliteli kimse onu alayım kafasına girmiş de Oyunu yine oturtamayız Wendel’le. Wendel’e 15+3-4 maaş gibi düşünülüyorsa bunun maaşı daha az olur en azından. Bonservisi bilmiyorum. Scout tarafının işi de Palmraa performansını analiz etmek olmalı
Bir de ucuz olmaz Palmeiras ters takım, min 10 isterler.

12 yabancı sınırını hangi mantıkla aldılarsa, rezil bir karardı, yabancıda alınan riski minimize etmek zorundasın.

Bu arada olaki Wendel 10-15 arasına bir transfer yaparsa bana Haziran’da Wendel’i alalım dediğinde 20 altına bırakırlar mı saçmalama diyen arkadaşlarımızı da alıntılarım…….

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt